Gazdikeresők

Az alábbiakban a saját gondozásunkban lévő, végleges, jó gazdát kereső és frissen talált, eredeti gazdájukra is váró golden és labrador retrieverek vannak!

A kutyákkal kapcsolatban keress minket a +36 20 526 2703 telefonszámon, illetve az info@retrieverhelp.hu e-mail címen. Amennyiben telefonon elsőre nem vagyunk elérhetőek, elnézést kérünk, mivel mi magunk is dolgozunk, kutyázunk, előfordul, hogy nem sikerül mindez azonnal. Ezért kérjük az örökbefogadni vágyók türelmét, illetve amennyiben néhány próbálkozás után sem járnak sikerrel, érdemes az e-mail címre levelet írni, amire rövid időn belül mindig válaszolunk.

Minden, saját gondozásunkban lévő kutyának saját, külön topicja található a fórumon, ahol sorsuk folyamatosan nyomon követhető. Kutyáink számára családi környezetben keresünk gazdát, oltva, féreghajtva, chipezve és ivartalanítva, örökbefogadási nyilatkozat kitöltése mellett.

Szűrők:

TOFFIFEE

Nem: szuka
Kor: 5 éves
Szín: barna
Fajta: labrador retriever
Leírás: Toffifee, 5-6 év körüli labi szuka, a legújabb szerzeményünk, Kiskunfélegyháza környékéről. Most a Felicavet panzióban lakik, várja a kivizsgálását, ivartalanítását, egyéb dolgait. Szívférges, tünetmentes, csak a teszten akadt fent. Gyönyörű, nyugodt, kedves, csodás kis… akarom mondani nagy kutya. Ideiglens befogadót vagy gazdit is keres.

Státusz: gazdát, ideiglenes befogadót keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: Kiskunfélegyházi gyepmesteri telepről
Gyerekbarát: valószínűleg igen
Más kutyákkal kijön: valószínűleg igen
Macskákkal kijön: valószínűleg igen
Játékos: valószínűleg igen
Szobatiszta:
Ismert betegség: szívférgesség

Jelenleg itt él: Budapest

LOLA

Nem: szuka
Kor: 13 éves
Szín: fekete
Fajta: labrador retriever
Leírás: Lola 13 éves labrador retriever szuka. Egy kutyatelepről került a gondozásunkba, a státusza egyelőre tisztázásra szorul, addig nem aktív gazdikereső és nem is ivartalaníthatjuk. Elmaradt oltásait pótoljuk, parazitamentesítjük, szívférgesség tesztje negatív. Megvizsgáltatjuk, mert lába kissé fájdogál neki, labort készítünk, hogy lássuk, hogy állunk vele.
Lola kedves, nagyon szeretetteli idős labihölgy, aki remélhetőleg rövidesen családra lelhet és békés nyugdíjas kora lehet.

Státusz: várakozási idő, ideiglenes befogadót keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz:
Gyerekbarát:
Más kutyákkal kijön:
Macskákkal kijön:
Játékos:
Szobatiszta: igen
Ismert betegség: nincs

Jelenleg itt él:

HILDA

Nem: szuka
Kor: 6 éves
Szín: sárga
Fajta: labrador retriever
Leírás: Hilda egyike a Karcagról mentett négy labrador retrievernek, akik vélhetően szaporító kézen forogtak korábban. Hilda szívférges, tünetmentes, kezelését megkezdtük, emellett keresi végleges gazdiját. A fején volt egy dudor, ez az ivartalanításkor eltávolításra került. Hilda a legkisebb, de leges legcukibb a négyes csapatból. Állandóan csóvál, mosolyog, beszélget, nagyon bájos, annyira szerethető, édes kiskutya. A kora becsült, 5-7 év között lehet.

Státusz: gazdát, ideiglenes befogadót keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: Karcagi menhelyről
Gyerekbarát: valószínűleg igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön: valószínűleg igen
Játékos:
Szobatiszta:
Ismert betegség: szívférgesség

Jelenleg itt él: Nyergesújfalu

DIANA

Nem: szuka
Kor: 7 éves
Szín: arany
Fajta: golden retriever
Leírás: Diána 7 év körüli golden retriever szuka kutya, aki a püspökladányi menhelyről került a gondozásunkba. Korábban szaporító kutyája volt, aki mikor már nem látta hasznát, eldobta őt és társait. Diána mindezek ellenére igyekszik bízni az emberben. Még bátortalan, de napról napra nyit és egyre nagyobb hittel és örömmel bújik oda egy-egy simogatásért az őt látogatók, gondozók lábához. Pórázon közlekedik, de még van mit tanulnia ezen a téren, hiszen eddig még nem volt része sétáltatásban. A többi kutyával jól kijön, semleges velük szemben. Egyelőre még túlsúlyos, de a megfelelő etetés és mozgatás egészen biztos hamar meg fog látszani az alakján.
Olyan gazdit keres, aki kellő türelemmel tud felé fordulni, aki mellett igazi felszabadult, boldog golden válhat belőle.
Oltva, ivartalanítva, chipezve keresi álomgazdiját, kinti-benti tartással, bennalvással, hogy minél többet lehessen a gazdi mellett.

Státusz: van gazdajelöltje

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: Püspökladányi menhelyről
Gyerekbarát: igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön:
Játékos:
Szobatiszta:
Ismert betegség: jelenleg kezelés alatt álló fülgyulladás, szívférgesség, rosszul lát, lencsehomály

Jelenleg itt él: Dunakeszi

MATILD

Nem: szuka
Kor: 10 éves
Szín: sárga
Fajta: labrador retriever
Leírás: Matild 10 év körüli labrador szuka kutya, aki Karcagon kóborolt, ezután került egyesületünk gondozásába. Egy igazán kedves labi hölgyet ismerhettünk meg személyében. A gyerekeket imádja, szeretettel és lelkes csóválással közeledik feléjük. Kutyákkal rövid idő alatt összeszoktatható, jelenleg is két kutyával él együtt ideiglenes befogadóinál. Matild igazi nyugdíjas anyóka, korának megfelelő aktivitású és nagyon gyorsan tanul. Mindig mosolyog és csóvál, hamar rájött, hogy az emberi simogatás jó dolog. Előélete miatt a hirtelen mozdulatoktól, seprűtől még megretten és még gyűjtögeti a bátorságát, hogy a lakásba ideiglenes családjához bemerészkedjen. Autózni egyenlőre nem szeret, de ha muszáj eltűri, viszont nagyon ügyesen vonatozik! :) Ez a kicsit túlsúlyos labi mami ivartalanítva, oltva, negatív szívféreg teszttel várja az álomgazdit, aki türelemmel, szeretettel megszépíti nyugdíjas éveit.

Státusz: gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: Karcagon talált
Gyerekbarát:
Más kutyákkal kijön:
Macskákkal kijön:
Játékos:
Szobatiszta:
Ismert betegség: nincs

Jelenleg itt él: Mezőberény

PIMPA

Nem: kan
Kor: 1,5 éves
Szín: krém
Fajta: golden retriever
Leírás: Pimpa másfél éves golden retriever kan kutya. Sajnos előző helyén nőtt, mint a dudva így vannak neveltetési hiányosságai, de gyorsan tanul. Imád pacsálni, sétálni és csak úgy autókázni.
Következetes gazdit keres, aki megneveli a rakoncátlan ifjú fejét.
Pimpa oltva, chipezve, ivartalanítva, szívférgességre szűrve, örökbefogadási szerződéssel fogadható örökbe.

Státusz: gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: gazdája lemondott róla
Gyerekbarát: igen
Más kutyákkal kijön:
Macskákkal kijön:
Játékos:
Szobatiszta:
Ismert betegség:

Jelenleg itt él: Kunszentmiklós

CHOKI

Nem: szuka
Kor: 5 éves
Szín: barna
Fajta: labrador retriever
Leírás: Choki 5 éves labrador retriever szuka. Gazdája életkörülményei megváltoztak, ezért mondott le róla. Csoki kedves, barátságos, szuperjó természetű kutya, autóban szépen utazik, eddigi ismereteink alapján mindenkivel jól kijön. Gazdát, ideiglenes befogadót keres. Ivartalanításon átesett, vizsgálatai folyamatban vannak.

Státusz: gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: gazda adta le
Gyerekbarát:
Más kutyákkal kijön:
Macskákkal kijön:
Játékos:
Szobatiszta:
Ismert betegség:

Jelenleg itt él: Dunakeszi

ARMANDA

Nem: szuka
Kor: 7 éves
Szín: sárga
Fajta: labrador retriever
Leírás: Armanda 7 éves labrador retriever szuka. Hosszú története van, korábbi örökbeadással, megszökéssel, gondatlan gazdival, aki sérülése miatt azonnal lemondott róla. Majd sok-sok betegeskedéssel és műtétek sorozatával, és újabb örökbeadással, ami szintén nem tartott 2 hónapnál tovább. Armanda sorsa méltatlan hozzá, ehhez a kedves, szeretetteljes, embercentrikus kutyához. Ő mindenkit szeret és mindenkiben bízik, ennek ellenére mégis oly sokan cserbenhagyták. Most keresi azt, a végleges és szerető gazdit, aki mellett ezt soha többet nem kell megtapasztalnia.
Hogy mi történt vele? Balesete miatt egyik könyöke súlyos sérülést szenvedett, járóképes, azonban járhat neki fájdalommal. Ezzel egy időben csípője és csánkja is sérült, a hosszas kezelés ellenére végül hátulsó lábát amputálni kellett. Armandát ez sem zavarja a nyugodt hétköznapokban, elfogadta a sorsát és így is boldog, szerethető kutyus. Nyilván nem ugyanolyan, mint minden társa, de a másság a legtöbbször nem a kutyák problémája, hanem az embereké. Elfogadással viszont Armanda is szívünkbe zárható és ezzel valaki egy fantatsztikus kutyát tudhat majd magáénak. Armanda hatalmas élniakarással bír, ami átsegítette őt a nehézségeken. Amy most családban él, ideiglenes befogadónál. Gyerekek, felnőttek veszik körbe, mindenféle kétlábúval a végtelenségig türelmes, megbízható, jól vezethető, maximálisan gyerekbiztos, óvatos, türelmes kutya.
Lakásban tökéletesen viselkedik, nagyon nyugodt, nem rombol, nem rosszalkodik, szobatiszta. Alapvető vezényszavakat tudja, pórázon szépen közlekedik, pacsikat örömmel oszt. :)
Más kutyákkal és cicákkal él, velük harmonikus a viszonya, új kutyák esetén viszont minden alkalommal türelmet és időt kell biztosítani neki az összeszokáshoz. Ez nála eleinte lobbanékony viselkedést vált ki, szereti hallatni a hangját, ilyenkor visít vagy csaholgat is. De az izgalmi állapota hamar kialszik és más kutyák mellett tud élni. A közvetlen kutyabarátaival pedig játszik, birkózik, futkos nagy örömmel.
Armanda olyan családot keres, ahol lakásban-házban élhet bentalvással. Nem szeretne sokat lépcsőzni. Örömmel lenne egyedüli kutya is, de a többi kutyával való viszonya is haromonizálható. Nem igényel nagy sétákat, de ha lehetősége van rá, bármikor elmegy egy körre választott gazdijával. Lábaival jelenleg nincs teendő, a rendszeres zöldkagyló kiegészítés fontos számára viszont.

Státusz: gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: gazdától
Gyerekbarát: igen
Más kutyákkal kijön: igen, összeszoktatást igényelhet
Macskákkal kijön: igen, összeszoktatást igényelhet
Játékos: igen
Szobatiszta: igen
Ismert betegség: kificamodott és megoperált könyök, kificamodott, konzervatívan kezelt csípő, törött, megoperált csánk, amely végül amputálva lett

Jelenleg itt él: Nyergesújfalu

FRAPPÉ

Nem: szuka
Kor: 3-4 éves
Szín: sárga
Fajta: labrador retriever jellegű
Leírás: Frappé egyike a Karcagról mentett négy labrador retrievernek, akik vélhetően szaporító kézen forogtak korábban. Frappé kb. 5 éves lehet, kedves, lelkes. Nagyon jófej, játékos, embercentrikus, más kutyákkal remekül kijön. Frappé szívférges és bőrférges PCRrel igazolva, teljes kivizsgálása megtörtént, vérlaborja, mellkas röntgene, ultrahangja negatív.
Átesett az ivartalanításon, minden rendben vele.

Státusz: gazdát, ideiglenes befogadót keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: Karcagi menhelyről
Gyerekbarát: valószínűleg igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön:
Játékos: igen
Szobatiszta:
Ismert betegség: szívférgesség, bőrférgesség

Jelenleg itt él: Dunaföldvár

FRUTTI

Nem: szuka
Kor: 5 éves
Szín: sárga
Fajta: labrador retriever
Leírás: Frutti egyike a Karcagról mentett négy labrador retrievernek, akik vélhetően szaporító kézen forogtak korábban. Frutti kb. 5 éves lehet, kedves, lelkes, félénkebb, visszafogott, türelmet igényel, de nagyon szerethető, bájos kiskutya. Nagy örömünkre nem szívférges, megérkezésekor bolhás volt, fülgyulladása van, ezek kezelés alá kerültek. Van némi szőrkopása, ezt vizsgálják, de remélhetőleg csak a rossz tartás eredménye.
Átesett az ivartalanításon, minden rendben vele.

Státusz: gazdát, ideiglenes befogadót keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: Karcagi menhelyről
Gyerekbarát:
Más kutyákkal kijön:
Macskákkal kijön:
Játékos:
Szobatiszta:
Ismert betegség:

Jelenleg itt él: Dunaföldvár

LOREL

Nem: szuka
Kor: 3-4 éves
Szín: sárga
Fajta: labrador retriever
Leírás: Lorel egyike a Karcagról mentett négy labrador retrievernek, akik vélhetően szaporító kézen forogtak korábban. Lorel kb. 3-4 éves lehet, kedves, lelkes. Nagy örömünkre nem szívférges, megérkezésekor bolhás volt, kapott Bravectot, ahogy a többiek is. Átesett az ivartalanításon, minden rendben vele. Lorel szépen sétál pórázon, mindenkivel jól kijön, első ismereteink alapján egy kedves, problémamentes kutya benyomását tette. :)

Státusz: gazdát, ideiglenes befogadót keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: Karcagi menhelyről
Gyerekbarát: valószínűleg igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön: valószínűleg igen
Játékos: valószínűleg igen
Szobatiszta:
Ismert betegség: nincs

Jelenleg itt él: Nyergesújfalu

ZEUSZ 4.

Nem: kan
Kor: 10 éves
Szín: fekete
Fajta: labrador retriever
Leírás: Zeusz 10 éves labrador retriever kan. Szombathelyről került a gondozásunkba, a helyi állatvédőkhöz gondatlan gazdától került. Még ott átesett az ivartalanításon, megkapta az oltásait. Orrán régi sérülés van, amely nem fáj számára, legfeljebb esztétikai jelentőségű. Zeusz nagyon embercentrikus kutya, ha teheti, a legtöbb időt a gazdi társaságában tölti. Lakásban mintakutyaként viselkedik. Más kutyákkal kijön, barátságos és problémamentes. Pórázon szépen közlekedik.

Státusz: gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: gazdája elhagyta
Gyerekbarát: valószínűleg igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön: valószínűleg igen
Játékos: igen
Szobatiszta: igen
Ismert betegség: bőrférgesség, időskori gerincbántalmak, amelyek jól karbantarthatóak, fájdalmas térdízület, ami fájdalomcsillapítóra jól reagál, korábbi sérülés az orrán, amely nem zavarja

Jelenleg itt él: Budapest

LUCY

Nem: szuka
Kor: 8 éves
Szín: sárga
Fajta: labrador retriever
Leírás: Lucy kb 8 eves labrador retriever szuka kutyus, aki egy Debrecen környéki illegális gyepmesteri telepről került gondozásunkba. Gazdája nem volt fellelhető, nem jelentkezett érte.
Szívférgesség tesztje negatív, mikrofiláriára negatív. Hozzánk kerülésekor kopottas, megviselt, meggyötört testének a fülgyulladás mellett még a babéziával is meg kellett küzdenie, de Lucy életereje és optimizmusa igazi retrieverre vall. Mára már nyoma sincs mindennek rajta. :)
Korához képes virgonc kutyus – szívesen játszik, incselkedik más kutyákkal. Szépen sétál pórázon, szagolgat, ismerkedik más kutyákkal és a világgal. Kedves, bújós, igazi labrador természet egy kis simogatásért mindent odaad, végtelenül alázatos és hálás minden szóért.
Lucy szeretne végre egy saját családot, ahol végre megbecsülésben, szeretetben élhet.

Státusz: gazdát, ideiglenes befogadót keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: Debrecenben talált
Gyerekbarát: igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön: valószínűleg igen
Játékos: igen
Szobatiszta: valószínűleg igen
Ismert betegség: fülgyulladása kezelés alatt

Jelenleg itt él: Nyergesújfalu

ERIK

Nem: kan
Kor: 8 éves
Szín: sárga
Fajta: labrador retriever
Leírás: Erik idősebb, kb. 8 éves labrador retriever kan a hódmezővásárhelyi gyepmesteri telepről. Nagyon elhanyagolt állapotban került a gondozásunkba.
Szőre foltokban hiányzott, bőrén több helyen csúnya sebek voltak és a füle is gyulladt volt. Ezeket a problémákat szerencsére sikerült orvosolni és egyre inkább látszik raja, milyen gyönyörű kutya ő. Ízületei sajnos szintén nincsenek a legjobb állapotban, ezzel kapcsolatos orvosi vizsgálatai még folyamatban vannak. Nagyon kedves, bújós kutya, minden jó szót, simogatást hálásan fogad. Igazi öregúr, akinek leghőbb vágya, hogy egész nap heverésszen és persze rendszeresen teletömje a pocakját. Pórázon szépen sétál, kertben nem rombol, lakásban is teljesen szobatiszta és nyugodtan viselkedik. Ő tulajdonképpen egy kutyába bújt zen buddhista, akinek nem kell más, csak egy kényelmes kanapé és a gazdi közelsége.

Státusz: gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: Hódmezővásárhelyi gyepmesteri telepről
Gyerekbarát: igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön: igen
Játékos: néha megcsillantja fiatal énjét, de legjobban a gazdi mellett szeret pihengetni
Szobatiszta: igen
Ismert betegség: időskori ízületi bántalmak, bőrpanaszok

Jelenleg itt él: Budapest

JOEY

Nem: kan
Kor: 11 éves
Szín: arany
Fajta: golden retriever
Leírás: Joey 11 éves golden retriever uraság, akit a saját gazdája adott le egy menhelyre. Idősebb korát maghazudtolóan lelkes, vidám, mosolygós kutyus, aki szívesen hempereg a fűben begyűjtve a természet illatait, de hosszabb sétát, játékot már nem igényel, megelégszik a jó szóval, simogatással, esetleg kisebb körökkel, a gazdi közelségével, legyen az felnőtt vagy gyerek. Végtelenül jó természetű, nyugodt, barátságos, mindenkivel remekül kijön. A kertben és bent a lakásban is problémamentes, bárhol el tud szunyókálni amíg esetleg egyedül maradna a gazdira várva. Első szóra szófogadó, más kutyákkal alkalmazkodó és jól kijön. Tökéletes társa lehet első kutyásoknak, vagy kevésbé aktív életmódot folytató gazdinak akivel együtt töltheti a hátralévő nyugdíjas éveit, így akár idősebb gazdiknak vagy kisgyerekesek mellett is jól érezné magát. Állatorvosi vizsgálatai és ellátása során szájából egy daganat lett eltávolítva, ami áttétképződésre hajlamos lehet, azonban ez jelenleg tünetmentes nála. Idősebb kora miatt kicsit több odafigyelést igényelhet, kúraszerűen immunerősítőt vagy roboráló szereket, de jelenlegi állapotában Joey élvezi az életet és hálás ideiglenes gazdijainak a pompás ellátásért. Joey oltva, ivartalanítva, szívférgességre szűrve, chipezve, teljes ellátással, kivizsgálva keresi végleges otthonát.

Státusz: gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: gazda adta le a Gyömrői menhelyre
Gyerekbarát: igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön: valószínűleg igen, nincs tesztelve
Játékos: kevésbé
Szobatiszta: igen
Ismert betegség: korábban eltávolított daganat

Jelenleg itt él: Öskü

SZEDER

Nem: szuka
Kor: 1 éves
Szín: arany
Fajta: golden retriever
Leírás: Szeder golden retriever jellegű fiatal szuka kutya, aki már megjárta az utcát. Berhida és Nádasladány között kóborolt még májusban, mikor állatszerető emberek siettek a segítségére.
Szeder kedves, barátságos, kicsit félénk kutyuska eddigi tapasztalataink alapján. Megismerése és vizsgálatai, ivartalanítása most van folyamatban.

Státusz: van gazdajelöltje

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: Berhida és Nádasladány között kóborolt
Gyerekbarát: igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön:
Játékos:
Szobatiszta:
Ismert betegség:

Jelenleg itt él: Dunaföldvár

ZSANI

Nem: szuka
Kor: 10 éves
Szín: arany
Fajta: golden retriever
Leírás: Zsani 10 éves, korához képest aktív golden lány. Emberekkel, gyerekekkel, kutyákkal, cicákkal végtelenül kedves, bújós kutya. A kisebb testű kutyák a lendülete miatt néha megriadnak tőle, de ez kis odafigyeléssel kiküszöbölhető. Cicákkal is jól kijön, persze, ha lehet, nyílt terepen megkergeti őket, de lakásban zavartalanul él együtt a cicával (és igyekszik megenni a cica kaját is). Szófogadó, jólelkű kutya, akit nyílt terepen póráz nélkül lehet sétáltatni, mert hívásra visszajön. Imád sétálni, pórázon időnként húz, de szép lassan alakul ez is. Imád labdázni, játszani.
Nagyon szeret az ember társaságában lenni. Lakásban imád bent lenni, nagyon igényli az emberi közelséget, simogatást. Éjszaka mindig az ideiglenes gazdi ágyánál alszik, ha teheti, és bármilyen történés van a házban, kertben, ő folyamatosan felügyeli, szemmel tartja, hogy a gazdi jól van és megfelelően végzi munkáját. Zsani egy igazi főnyeremény olyan gazdinak, aki már nem vágyik egy fiatal kutya magas energiaszintjére, de még szeretne a kutyájával jókat sétálni, játszani és igényli, hogy a kutyusa egyben egy bújós cica szerepét is betöltse.

Státusz: gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: gazdától
Gyerekbarát: valószínűleg igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön: valószínűleg igen
Játékos: igen
Szobatiszta: igen
Ismert betegség: bőréből több daganat került eltávolításra

Jelenleg itt él: Budapest

FIDO

Nem: kan
Kor: 7 éves
Szín: sárga
Fajta: labrador retriever
Leírás: Fido 7 éves labrador retriever kan. Hatalmas, impozáns, nagyon szép labrador. Gazdája adta le, mert ennek az okos kutyának valószínűleg nem tudta megadni azt, amire számára szüksége lenne. Fido jól nevelt, szépen teljesíti az utasításokat, kérésre ül, fekszik, helyben marad, tökéletesen közlekedik pórázon, stabilan behívható és extra apportos. Jutalomfalattal jól motiválható. Más kutyákkal és macskákkal kijön. Vagány kutya, ezért gyakorlott és rátermett gazdát igényel. Gyerekekkel barátságos, jóindulatú, de nagy termete miatt nagyobbacska gyerek mellé javasoljuk inkább. Fido remek kutya aki keresi álmai gazdáját.

Státusz: gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: gazdától
Gyerekbarát: nagyobb gyerekek mellett igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön: igen
Játékos: igen
Szobatiszta: igen
Ismert betegség: nincs

Jelenleg itt él: Nyergesújfalu

JENNY

Nem: szuka
Kor: 7 éves
Szín: arany
Fajta: golden retriever
Leírás: Jenny 7 éves golden retriever szuka, aki Csongrád környékéről érkezett. Jenny szépséges, kedvességes, selymes szőrű goldenlány, korábbi gazdáinál gyerekek mellett élt, más kutyákkal jól kijön. Részünkről megismerése most kezdődik. Jenny szívférgességgel terhelt. Vizsgálatai, ivartalanítása most van folyamatban.

Státusz: van gazdajelöltje

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: Csongrád környékéről
Gyerekbarát:
Más kutyákkal kijön:
Macskákkal kijön:
Játékos:
Szobatiszta:
Ismert betegség:

Jelenleg itt él: Vácduka

SISSY

Nem: szuka
Kor: 1 éves
Szín: fekete
Fajta: labrador retriever
Leírás: Sissy kb. 1 éves labrador retriever szuka, akit saját gazdája adott le hozzánk Hódmezővásárhelyről. Kedves, lelkes, cuki kutya, még meg kell ismernünk. Füle kissé gyulladt, nem mikrofiláriás, nem szívférges, ivartalanítása rövidesen megtörténik. Jó karban lévő, jófej kutya. Gazdát, ideiglenes befogadót keres.

Státusz: van gazdajelöltje

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: gazda adta le
Gyerekbarát:
Más kutyákkal kijön:
Macskákkal kijön:
Játékos:
Szobatiszta:
Ismert betegség: nincs

Jelenleg itt él: Dunaföldvár

SZUNDI 2.

Nem: szuka
Kor: 10 éves
Szín: arany
Fajta: golden retriever
Leírás: Szundi a csongrádi gyepmesteri telepről mentett, idősebb golden hölgyek egyike. Kora 10 év körül lehet, és sajnos a szaporítós kutyák tipikus példája: bátortalan, összerezzen és tart minden újdonságtól. Az őt ért sok rossz tapasztalat ellenére elhagyhatatlan, levakarhatatlan kis matricaként követi az embert. Igyekszik bízni, kötődni, a lelke mélyén rejlő igazi ember mániás golden próbál egyre többször a felszínre törni. Mindenképp olyan türelmes gazdit keresünk neki, aki megmutatja, hogy a póráz nem bánt, az ember azért van, hogy őt szeresse és nem azért, hogy kihasználja! Ideiglenes befogadóinál nagyon sokat fejlődött már, félelmei csökkentek, de még sok bátorításra szorul. Ő már nem az a "bulizós típus", megelégszik rövidebb, nyugisabb sétákkal, esetleg egy szép kertes házzal, ahol éjjel a gazdi közelében hajthatja álomra a fejét. Gyerekekkel és kutyákkal jó viszonyt ápol, családoknak is jó választás lehet.

Státusz: gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: Csongrádi gyepmesteri telepről
Gyerekbarát: valószínűleg igen
Más kutyákkal kijön: valószínűleg igen
Macskákkal kijön:
Játékos:
Szobatiszta:
Ismert betegség: szívférgesség

Jelenleg itt él: Budapest

X