Rendezvényeken való megjelenés

A retrieverek mentése mellett folyamatosan részt veszünk különböző rendezvényeken, saját és más szervezetek rendezésében egyaránt, ahol igyekszünk népszerűsíteni a fajtát és minél szélesebb körrel megismertetni, a tevékenységünket és hogy mit is jelent a felelős állattartás.

Sok nagyszabású rendezvényen megfordulunk, mint például a Gyereksziget, ahol sok szorgos kézre van szükségünk a standunk, sátrunk felállításához és lebontásához, az ajándéktárgyak ki- és bepakolásához. Szükségünk van olyan segítőkre, akik tájékoztatják, beszélgetnek az érdeklődőkkel, akik megszólítják a nézelődőket, szóróanyagainkat átadják a sátrunknál megfordulóknak, hogy mindenki jó érzéssel gondolhasson vissza a velünk való találkozásra és máskor is örömmel keressen fel minket.

Ezek mellett nagy segítség, ha egy-egy gazdikeresőnkre tudsz vigyázni a rendezvény során, ha megosztod velünk a vele kapcsolatos tapasztalataidat, ha ez idő alatt készítesz róla pár szuper fényképet, ezzel is elősegítve a gazdisodását.

A rendezvényeken való fotózás, a kint lévő gazdikereső kutyusokról való megkapó képek készítése mindig hatalmas segítség számunkra, így ha van egy jó fényképezőgéped, amit szívesen használnál, ne habozz és örökíts meg minél több vidám pillanatot ezeken az alkalmakon.

Amire pedig mindig hatalmas szükség van az ilyen típusú rendezvényeken: simogatható, vidám, jól nevelt retrieverek. Amellett, hogy a mentésre szoruló retrievereknek segíthetsz a kutyáddal való megjelenéssel, a jó hangulat, szórakoztató programok mellett a kutyus aznapi alapos, jóleső lefárasztása is garantált.

Minden évben megrendezzük a Restriever Rescue Találkozót, ahol mindig nagy öröm újra találkozni korábbi védenceinkkel és gazdáikkal, a jövendőbeli gazdikkal és érdeklődőkkel, ahol különböző programokkal várjuk a látogatókat.

Ezeken az alkalmakon különösen sok segítségre van szükségünk, hogy a különböző versenyeket, bemutatókat, parkolást, stb. minél gördülékenyebben le tudjuk vezényelni. Ilyenkor még több pakolásra, terep rendezésre lehet számítani, így pár erős kéz sokat számít az előkészületek és a sátorbontás során is, nem csak a nap közbeni teendők során.

Az aktuális programokról, megjelenésekről folyamatosan beszámolunk oldalunkon, facebook oldalunkon és fórumunkon.

Nagyon hálásak vagyunk, ha el tudsz jönni segíteni nekünk, a mentett retrievereknek a rendezvényeinken. A jó hangulat és kutyázás garantált! Várjuk jelentkezésedet az info@retrieverhelp.hu e-mail címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.

X