Egyéb segítség

A Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület bázisa az az összetartó önkéntes csapat, akiknek köszönhetően évről évre egyre több bajbajutott retrievernek tudunk segíteni. Ahogy egyre nagyobbra nő az Egyesület, egyre több a feladat is, amiket minden csapattagunk saját szabadidejében végez, így kapacitásaink végesek, minden segítség nagy segítség!

Több különböző területen keresünk folyamatosan segítőket:

  1. Fotózás
  2. Ha meglátod egy-egy pillanatban a szépet, ha tudsz és szeretsz kutyákat fotózni és ehhez még van is egy jó géped, akkor jelentkezz nálunk az info@retrieverhelp.hu e-mail címen. Írd meg, hogy merre felé tudnál fotózást vállalni és küldj nekünk pár korábban készített képeid közül. Az első benyomás miatt nagyon fontos, hogy minél jobb beállítású, minél megkapóbb képek legyenek kutyáinkról.

  3. Szövegírás
  4. A képek mellett nagyon fontos egy-egy frappáns leírás, történet megírása, ami felkelti az érdeklődők figyelmét, adott esetben elgondolkodtatja őket. Ha könnyedén, fordulatosan tudsz fogalmazni és szívesen támogatnád a mentésre váró retrievereket, jelentkezz nálunk az info@retrieverhelp.hu e-mail címen.

  5. Marketing
  6. Ha van tapasztalatod, ha látod, mi az, amivel meg lehet fogni az embereket, amivel be lehet vonzani minél több érdeklődőt és támogatót, és mindezzel a tudásoddal hozzájárulnál a retrieverek mentéséhez, jelentkezz a csapatunkba az info@retrieverhelp.hu címen.

  7. Koordináció
  8. Ha szeretsz és jól tudsz szervezni, ha hatékonyan kommunikálsz másokkal, ha igazi csapatjátékos vagy, ha könnyedén átlátsz bonyolultabb helyzeteket, összefüggéseket is, ha szabadidődben örömmel segítenél a mentésre váró retrievereknek a koordinációs képességed kamatoztatásával, akkor jelentkezz nálunk az info@retrieverhelp.hu e-mail címen.Köszönjük, ha segítesz, hogy segíthessünk!

X