Támogatás

A Retriever Rescue non-profit egyesületként lát el közhasznú tevékenységet. Ez azt jelenti, hogy bevételeit nem gazdasági tevékenységből, hanem támogatásokból és felajánlásokból szerzi. Az így megszerzett javakat – pénz és tárgyi eszközöket – elsődlegesen a golden és labrador retriever fajtájú kutyák, alkalmanként típusos keverékeik megmentésére, állatorvosi ellátására, gondozására és új, felelős gazdához adására fordítja. Amennyiben egyesületünk céljait és munkánkat szeretnéd segíteni, erre számos lehetőség nyílik:

 

Pénzbeli felajánlások

Bármennyire is szeretnénk elkerülni, kénytelenek vagyunk szót ejteni a pénzről. Mint a legtöbb közhasznú egyesület esetében, a legfontosabb szerepet a mi életünkben is a pénzbeli támogatások jelentik. Ebből tudjuk kifizetni az állatorvosi ellátás költségeit, megvásárolni a szükséges gyógyszereket, az etetéshez a tápot, és bármi mást, ami védenceink számára szükséges.

Pénzbeli támogatásoknál a legkisebb felajánlás is nagyon sokat számít. Nem tudjuk eléggé megköszönni mindazok támogatását, akik havonta akárcsak pár száz forinttal hozzájárulnak ahhoz, hogy megmenthessünk egy újabb, sintértelepen senyvedő, vagy árokparton éhező retrievert.

Bankszámlaszámunk:
10400140 – 50515653 – 53521002
Nemzetközi átutalás:
IBAN: HU37 10400140 50515653 53521002
SWIFT: OKHBHUHB
Online támogatás
PAYPAL-on keresztül
  Online támogatás
ADHAT.HU-n keresztül

Azok a pénzbeli támogatók, akik rendszeres adománnyal segítenek, tagjaivá válhatnak az Egyesületünk által életre hívott Retriever Rajongók Társaságának! Erről bővebb információt a info@retrieverhelp.hu címen tudunk adni.

Támogató cégek, vállalkozások

Ha vállalkozásként, cégként úgy döntesz, minket támogatsz, az adomány összegéről adóigazolást tudunk kiállítani, így azt levonhatod az adóalapból.

Ha rendszeresen, havi minimum 10.000 Ft-tal segíted működésünket, céged, vállalkozásod jól látható helyen feltüntetjük honlapunkon, és az évente megjelenő – szerencsére most már nagyon népszerű – Retriever Rescue naptáron.

Személyi jövedelem adó 1% felajánlás

Mint minden évben, idén is lehetőség nyílik a befizetett személyi jövedelem adó 1%-ának felajánlására. Egyesületünk 2011 óta jogosult az 1% -ok befogadására. Azóta Neked is lehetőséged van rá, hogy anyagilag támogasd munkánkat anélkül, hogy az további kiadást jelentene a számodra. Ugyanakkor biztosítékot is jelent, hogy Egyesületünk minden támogatást megfelelően használ fel, mert az állam szigorúan ellenőrzi az adóforintok sorsát.

A felajánláshoz nem kell mást tenned, mint a személyi jövedelemadó bevallás 1%-ról rendelkező nyilatkozatán feltünteted Egyesületünk adószámát:
 

Adószámunk:
 
18618066-1-11

Kérünk, gondolj ránk SZJA bevallásod készítésekor! A közvetlen pénzbeli felajánlások mellett ez az összeg igen jelentős segítség számunkra.

Virtuális gazdivá válás!

Ha valakit megkedveltél az általunk gondozott kutyusok közül, ám nincs lehetőséged őt hazavinni, akkor is segítheted mindennapjait! Válj VIRTUÁLIS GAZDÁJÁVÁ, így kifejezetten őt fogod támogatni adományoddal, sétáltatással, látogatással – ahogy Neked kényelmes! Találkozhatsz kiválasztott pártfogoltaddal, kérésre a neved feltüntetjük mellette. Eldöntheted, hogy kisebb vagy nagyobb összeggel, esetleg a rendszeres etetési keretével, vagy más módon segíted őt. Egy kutyusnak több virtuális gazdija is lehet, a virtuális gazdiságnak nem feltétele a költségek teljes átvállalása!

Idősebb, tartós gondozást igénylő védenceinknek erre különösen nagy szüksége van, hiszen őket sokkal nehezebb végleges gazdihoz kiközvetíteni és örökbe adni. Köszönjük, ha egyik ilyen védencünk virtuális gazdijává válsz!

Célkitűzések

Rendszeresen szervezünk gyűjtést 1-1 cél érdekében, legyen ez egy kutya költségesebb kezelése (például balesetes kutya esetén műtéti beavatkozás, vagy szívférgesség, stb.), vagy egy bizonyos cél elérése. Ilyen lehet például fekhelyek vásárlása, a rendszeres parazitamentesítő készítmények beszerzése, és még sok minden más. Ezekről külön felhívást teszünk közzé a lehető legtöbb fórumon. Csatlakozz hozzánk ezekben a kezdeményezésekben, hisz ez is egy lehetőség, hogy egy adott kitűzött cél érdekében támogasd a tevékenységünket.

Tárgyi adományok

A pénzbeli támogatás mellett igen jelentős segítséget nyújtanak munkánkhoz a különféle tárgyi adományok is. Itt a száraz tápok és konzervek mellet elsősorban nyakörvekre és pórázokra, jutalomfalatokra, kutyajátékokra, kutyafekhelyekre, kutyás pokrócokra, takarókra és kutyaápolási eszközökre kell gondolni.

Egyesületünk kutyáit ideiglenes befogadóknál – családokban – helyezzük el mindaddig, míg meg nem találjuk végleges, szerető gazdájukat. Természetesen a kutyák ellátása – minden szempontból – egyesületünk dolga. Ez például 20 mentett kutyával számolva havi 15-20 zsák száraz tápot jelent. Van néhány olyan védencünk is, akit speciális táppal kell etetni (junior, diétás vagy épp érzékenység, allergia miatt), és ez sajnos költségben is nagyobb teher.

Ha táppal segítenéd mindennapi tevékenységünket, kérlek, ügyelj rá, hogy ez megfelelő minőségű legyen. Természetesen az éhes retrieverek nem válogatnak, de meggyötört testüknek szüksége van a jó minőségű táplálékra, és szeretnénk elkerülni az etetésből eredő allergiás vagy hasmenéses betegségeket. Ezért kérünk, kutyáink egészsége érdekében erre gondolj, ha ilyen jellegű tárgyi felajánlást tennél!

 

Támogatásod nagyon szépen köszönjük!

 

Ha további információra lenne szükséged, keress minket bátran az info@retrieverhelp.hu címen!

X