Ideiglenes befogadókat keresünk!

Akik rendszeresen követik munkánkat, bizonyára tudják, hogy a Retriever Rescue nem rendelkezik olyan hellyel, (telephely, panzió) ami megfelelő lenne mentvényeink számára a gazdisodásig…főleg, hogy sajnos itt nem mindig napokról van szó, néha hosszú hetekig, olykor hónapokig várjuk a megfelelő érdeklődő jelentkezését.

A frissen hozzánk került kutyák az állatorvosi kivizsgálást, esetleges kezelést és ivartalanítást követően ideiglenes gazdikhoz kerülnek. Már ha az ideigleneseinknél nem lóg a csillárról is egy gazdikereső retriever. Mert jelenleg sajnos ez a helyzet…amíg nem találunk újabb ideiglenes befogadókat, nem tudunk több kutyát megmenteni. Pedig sajnos naponta több megkeresés is érkezik hozzánk bajban lévő retrieverekről. Megváltozott családi körülmények, halálesetek, sintér által befogott, menhelyre leadott, gazdátlan, kóbor retrieverek… ez a felsorolás végtelen, de nekünk az okok lényegtelenek. Ha egy retriever bajban van segítenünk kell!

Ezért sürgősen ideiglenes befogadókat keresünk!

Ideiglenes befogadóinktól csak egy retrievernyi helyet az otthonukban, szeretetet és időt kérünk védenceink számára. Minden felmerülő költséget (táp, esetleges gyógyszerek, kezelés, felszerelés) egyesületünk áll! Aki ideiglenes befogadó lesz, nem csak az épp nála lakó kutyán segít. Minél több kutyánkat tudjuk jó helyen, annál több rászoruló új kutya kerülhet, például a felszabaduló állatkórházi helyekre. Ideiglenes befogadóknak nem csak tapasztalt kutyások jelentkezhetnek! Az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában tapasztalt önkénteseink bármikor szívesen segítenek nektek! Tehát ne féljetek, inkább jelentkezzetek ideiglenes befogadónak!!!

Segítsetek, hogy segíthessünk!

X