1% esély – Segíts, hogy segíthessünk!

Még 10 napig, május 22-ig lehet rendelkezni adónk 1%-ának felajánlásáról. Bár sokan azt hiszik, az 1% nem változtat semmin, sokszor azonban pont ez az aprócska szám dönt létfontosságú kérdésekről.

Ez az aprócska szám dönti el, hogy még egy rászoruló labradort magunkhoz tudjunk venni, még egy mások által kihasznált és eldobott goldennek biztosítsunk puha ágyat, biztonságot. Hogy a leselejtezett szaporulatok esélyt, a betegek megfelelő orvosi kezelést kapjanak. És ez a sor sosem ér véget… Az utóbbi néhány hétben hat lezsarolt és eldobott golden lány érkezett a gondozásunkba. A bejelentések, megkeresések folyamatosan érkeznek hozzánk.

1 % nem sok, de pont elég ahhoz, hogy megmentsen még egy életet.

A Retreiver Rescue 2009 óta elkötelezetten menti és rehabilitálja a rászoruló fajta egyedeit. Minden kutyát oltva, ivartalanítva, szívférgességre tesztelve, alapos állatorvosi kivizsgálást követően adunk gazdához, alapos előkontrollt és egyeztetést követően, szerződéssel. Közhasznú, nonprofit egyesületként az adományok és az 1% felajánlások nélkül ez lehetetlen lenne.

Kérjük, segítsetek, hogy tevékenységünket folytathassuk, és még több retriever kaphasson egy új esélyt a jobb életre!

X