Segíts, hogy segíthessünk!

Kis csapatunk Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület néven 2009-ben került bejegyzésre jogerősen, nonprofit, közhasznú egyesületként. Kiadásaink szinte teljes egészét a kutyák állatorvosi költségeinek fedezése teszi ki, így minden fillér számít, hiszen adományokból, és az adó 1%-ának felajánlásából tartjuk fenn magunkat.

Egyesületünk kizárólag támogatásokból finanszírozza működését, így minden apró segítség sokat számít!

Fő célunk a gazdátlan, sintértelepekre került, altatás veszélynek kitett golden és labrador retrieverek mentése: állatorvosi ellátásuk, megismerésük, átmeneti elhelyezésük ideiglenes befogadóknál, és testi- és lelki rehabilitációjuk után végleges gazdához adásuk. Minden kutyát oltva, ivartalanítva, szívférgességre tesztelve, alapos állatorvosi kivizsgálást követően adunk gazdához, alapos előkontrollt és egyeztetést követően, szerződéssel.

Egyesületünk a mentésen túl fontos feladatának tekinti felhívni a figyelmet a felelős állattartásra, valamint a szívférgesség megelőzésére és rendszeres szűrésére is. Ennek a szemléletformálásnak az érdekében rengeteg rendezvényen veszünk részt, ahol mindig érdekes előadásokkal és programokkal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Az önkéntesekből álló csapatunk mérete ugyan nem túl nagy, de elszántságunk és a fajta iránti elkötelezettségünk annál hatalmasabb. Évente kb. 150 kutya kerül ki gondozásunkból új, végleges, szerető otthonba és rajtuk kívül is, közvetetten nagyon sok kutyus sorsát igyekszünk rendezni, segíteni.

Kérjük segítsetek, hogy tevékenységünket folytathassuk, és még több retriever kaphasson egy új esélyt a jobb életre!

Adószámunk: 18618066-1-11

Mire gyűjtünk?

  1. a rászoruló retrieverek mentése és felelős gazdához juttatása,
  2. felelős állattartás ismereteinek terjesztése,
  3. tevékenységünk ismertetése,
  4. az általunk mentett fajták népszerűsítése,
  5. ideiglenes gazdák és önkéntesek beszervezése

Mire használtuk fel?

  1. gyógyszerek
  2. állatorvosi ellátás
  3. állatorvosi “panzió”
  4. száraztáp, és orvosi tápok
  5. felszerelések (póráz, nyakörv)

További információ az 1% felajánlásáról
itt található

Támogatásod köszönjük!

X