Retriever Rescue

A Retriever Fajtamentés hivatalos fóruma

1% a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11
Pontos idő: 2024.03.28. 21:49

Időzóna: UTC + 1 óra




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 76 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Rony
#76HozzászólásElküldve: 2013.10.22. 14:50 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Előzmény: mregina (#75)

Sziasztok!

Nagyon örülünk az újabb jelentkezésnek, és persze a fotóknak! :smt007
Imádni valóan lökött ezek szerint még mindig. :D
Nagyon örülök, hogy alábbhagyott a szökdöséssel, ez természetesen Nektek is köszönhető, hiszen orvosoljátok a km-hiányát! :mrgreen: :D Bizony az könnyen megeshet, hogy egyszerűen hozzászokott a " bibis " láb mellőzéséhez. Az az igazság, hogy mikor nálunk volt, sem tűnt fel egyáltalán, hogy ettől Rony hátrányosabb helyzetben lenne. Elég volt belenézni a gyönyörű barna szemeibe, és rögtön elolvadt tőle az ember!

Millió simit és puszit küldünk Neki, és Nektek is minden jót! :D :smt006

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony
#75HozzászólásElküldve: 2013.10.22. 13:55 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2012.08.22. 17:20
Hozzászólások: 4
Sziasztok!
Gondoltam hozok a csajsziról egy fotómontázst, hogy élvezi a meleget most. Van, hogy kimegyek hozzá megsimizni, sokszor így találom az udvar közepén, számára érdekesebb a világ fejjel lefelé. Cukorfalat :D
Kép


Már 2 hónapja nem tette ki a mancsát a kapun kívül. Amúgy szerencsére eszébe se jutott a kerítést megbontani, csak a kapun surrant ki, de úgy tűnik kezdi leküzdeni a vágyát ez ellen. Még többet visszük sétálni, futkorászni, rájöttünk, hogy km hiánya van néha, imád órákon át sétálni és rohangálni, legalább minket is kondiban tart, az biztos. :D Talán ez segített leküzdeni egy ideje a kiszökdösést.
A lábára még sajnos sántít. Nem értjük, tényleg sokat futtatjuk, sétáltatjuk, de nem mindig használja, teljesen hozzászokott a háromlábúsághoz. :| :D De nekünk így is a legkülönlegesebb kutya a világon! :smt049 :smt049
A diószezonnak nálunk vége, ugyanis drága két huncut kutyánk az egész fáról letermelte a diót. :D
A kertben megkopasztották az aranyesőbokrot, rengeteg veréb költözött be az ágak közé, és egész nap őket kergetik ki onnan, rájuk ugatnak, ráugranak a bokorra. Tiszta csupasz, de nem akarják annyiban hagyni a dolgot, jó pár hete folyik a harc köztük és a madarak között, kíváncsian várjuk mikor lesz vége. :D
Mostanában jól el vagyunk, jön az őszi szünet, számunkra is egy kis pihi, el akarunk menni valamerre kirándulni a rosszcsontokkal, reméljük összejön. ;)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony
#74HozzászólásElküldve: 2013.07.23. 09:22 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2010.03.03. 10:36
Hozzászólások: 4398
Tartózkodási hely: Budapest, IX. ker.
Előzmény: mregina (#71)

Szuperek a képek, az együttalvós az én kedvencem is! :smt007
A szökdösés nehéz kérdés. Csak a kapun megy ki, vagy megtalálja a kerítés gyengébb pontjait is? A kutyasuli tényleg hasznos lenne, bár - véleményem szerint - nagyon nem mindegy, milyen suliba mentek, milyen oktatóhoz. Én a pozitív megerősítésben hiszek, néhány szem virsli csodákra képes általában :)

_________________
KépKép

zsakbakutya.blog.hu


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony
#73HozzászólásElküldve: 2013.07.21. 20:28 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Előzmény: mregina (#71)

Szia Regi!

Így működik a telepátia, ugyanis épp tegnap gondoltam erősen Rátok, hogy mi lehet a kis Ronyval, mert már oly régen hallottunk felőletek! :) Erre tessék!
Nagyon örülök, hogy ennyire beilleszkedett a családba! Szépségéből semmit nem veszített, elbűvölő kis rosszcsont! :)
A lábára sántít még? Olyan kár, hogy ilyen messze laktok, meggyomroznám én is a drágámat! :mrgreen:
A szökéseket sajnálom, és azt gondolom, mindenképp tenni kell ellene valamit, nehogy újabb balesetre is sor kerüljön. Ha netán van egy kutyasuli a közeletekben, ott biztos tudnak Nektek segíteni a probléma leküzdésében, vagy esetleg ha itt olvassa olyan, aki tud okosat mondani a témában... :)
Szuperek a képek, tökéletesen visszaadják a boldogságotokat! Köszönöm, hogy ilyen jó gazdijai lettetek Ronynak! :smt008
Az a kedvenc fotóm, ahol egymásba gabalyodva alszanak... :smt007

Ezúton kívánok Nektek tartalmas nyarat, és még rengeteg szép pillanatot együtt az ebekkel!

Remélem nemsoká újra hallok felőletek! ;) :smt006

Anita

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony
#72HozzászólásElküldve: 2013.07.21. 11:02 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2012.08.22. 17:20
Hozzászólások: 4
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép


csak egy pár kép :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony
#71HozzászólásElküldve: 2013.07.21. 10:28 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2012.08.22. 17:20
Hozzászólások: 4
Sziasztok!
Lassan 1 év már eltelt, mióta Roncsi a család részévé vált, sajnos a tanulás mellett (most érettségiztem) nem volt időm bejelentkezni ide, de a nyári munka közben van egy pár percem, hogy megosszam, ezt a csodálatos évet veletek!
Úgy gondolom, Rony is egy olyan labrador, egy olyan kutya, aki csak beszélni nem tud. :D
Azt hiszem Pannival nagyon megfelelő párost alkotnak, egyszerűen hihetetlenek együtt, és persze külön-külön is. Most már elértük azt, hogy nem kutyaként kezeljük őket, hanem mintha a gyerekeink lennének. Ők is bent alszanak a nappaliban, amikor délutáni sziesztát tartunk, együtt élvezzük a telet, nyarat, rengeteget sétálunk, kirándulunk, nagyon a szívünkhöz nőttek.
Sajnos azért vannak problémák a kis bestiánkkal. Ugyanis kiderült, miért ütötte el az autó... Imádja a szabadságot és a kerítésen kívüli életet. Sokáig fogtuk pórázzal, miközben kiálltunk a kocsival, és egy idő után úgy láttuk, hozzászokott, hogy póráz nélkül sem lépje át a "küszöböt", de sajnos sokkal nagyobb a vonzalom az utcán futkározó macskák iránt. Kisurran, észre se vesszük, fél órákat kint rohangál az utcán és felderíti a terepet, bár okos és óvatos, de akkor is nagyon féltjük, és nem tudjuk hogyan szoktassuk le róla. Valami ötlet? Nem lehet egész életében pórázon tartani emiatt... A másik problémánk az előbb említett macskuszokkal vannak. Ugyanis kifejezetten utálja a macskákat. A miénket elkergette és el is költözött a macska, fél éve csak a szomszédban látjuk néha nyávogni. :mrgreen: Szóval nála ez a macska-kutya barátság nem fog működni. (Bár én örülök neki, kifejezetten erőszakos macska volt. :roll: )
Jön a gyümölcsfák szezonja, a meggyet, cseresznyét és körtét kilószámra eszik. Igazából Rony szoktatta rá a kicsit az egészséges életmódra. :D Hát az biztos hogy nagyon oda kell figyelni az etetésére, kicsit felszedett a kiscsaj, de mindennap futtatjuk és sétáltatjuk, hogy edzett és karcsú maradjon.
Az örök dolog, a minden perces móka náluk a játék. Egyszerűen nem tudnak leállni. Labda után rohangálás, pokróc húzogatás és egyéb őrült dolgok. Egyszerűen nem tudjuk róluk levenni a szemünket, annyira fantasztikusan kiegészítik egymást, mintha testvérek lennének, bár szinte mondhatjuk azt, hiszen 1-1,5 éves koruk óta együtt vannak, együtt vannak minden rosszaságban, de jóban is. :)
Ha bármi rosszat csinál a mi kis sárga szemű szörnyünk, új bocsánatkérési taktikát dolgozott ki. Leül a lábunk elé, bevágja a pislogást, és a kis műtött lábát kinyújtja oldalra, hogy nehogy már mi leszidjuk, nézzük csak meg milyen lába van... :D
Most nyáron elterveztük, hogy elvisszük őket valami nagyobb vízhez, bár a Panni nem éppen egy vízikutya, Rony pedig annál inkább.
Szerintem egyelőre ennyi, majd még írok mindenképpen és küldök képeket is. ;)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony
#70HozzászólásElküldve: 2012.09.26. 13:13 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Előzmény: mregina (#69)

Szia Regi!

Jaj, nagyon vártam már a beszámolótokat a csajsziról! :D

Ahogy olvasom, hatalmas a szerelem, aminek nagyon örülök! ;)
A rosszalkodásban nálunk is benne volt. Itt Zsömivel találták meg ebben a közös hangot. :) ( Itt ugyan nem kukázott, de amilyen kelekótya, el tudom róla képzelni. :lol: )
Örömmel olvasom, hogy sokat sétáltok vele! Remélem a lába is alakul majd, bár biztosan nem egyszerű folyamat.
A pokróc kiszellőztetése nálunk is a napi teendői közé tartozott. :lol: Vigyázott rá, nehogy bedohosodjon. 8-) :lol:

Nagyon hiányzik ám Nekünk, sokat gondolunk rá, és emlegetjük a mai napig is, de nagy megnyugvás ez, hogy ilyen fantasztikus gazdikhoz került a kis Drága!

Ja, és nálunk is mindig kapnak újabb neveket az ebek, de ők így is tudják ( érzik ), hogy hozzájuk szólunk, róluk beszélünk. :D

További sok, kellemes együtt töltött időt Nektek!

A fotókat természetesen nagyon várjuk! ;) Millió puszi Roncsynak, és persze Pannus nak is! :smt008 :smt049

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony
#69HozzászólásElküldve: 2012.09.26. 11:16 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2012.08.22. 17:20
Hozzászólások: 4
Sziasztok!
Rony lassan már 1 hónapja a mi kis családunk tagja! :) Nem is tudom hol kezdjem, egyszerűen imádni való ez a kis tündérke! :smt007 Főleg nálam nagy a szerelem, de ahogy észrevettem ez nála is kölcsönös! Amint írom ezt a levelet, most is félig, a lakásküszöbön belógó fejjel várja, hogy menjek ki hozzájuk játszani. Szóval sietnem kell a gondolataim összegyűjtésével. :mrgreen: Tényleg minden a legnagyobb rendben szerencsére, nem érezzük rajta, hogy rosszul érezné magát velünk. Pannussal már most örök barátságot kötöttek, éjjel-nappal egymás sarkában vannak, folyamatosan játszanak, de még hogy... Páldául a cipőtépés, ahol a cipőre ráakaszkodó Panni együtt repül a cipővel. :mrgreen: A labdát, ha dobom neki, visszahozza, odaadni még azért nem nagyon akarja, de ez is alakul már nála. Imádják kihúzogatni a pokrócot a kutyaházból a fűre, persze ilyenkor rájuk szólók, de abban a pillanatban Roncsi ráül a lábamra, és a nagy bocsánatkérésnél beveti a pislogást, a szemeivel kéri a bocsánatot. Hát hogyan lehet haragudni így erre a nagy, sárga szemű kutyusra??? :smt055 A kukázás, a növények lerágása is nagyon a vérükben van, általában Panni az ötletgazda, Rony a megvalósítója a rosszaságoknak. Már most rengeteg felejthetetlen élményben volt részünk, főleg a kettőjük, fáradhatatlan játéka közben. El sem tudjátok képzelni mennyire édes páros alkotnak együtt! :smt060 Az egyedüllétet napközben jól bírják, hatalmas farokcsóválás és éneklés várja a munkából hazaérkezőket.
A lábával sincs semmi gond, de sajnos észrevettük, hogy rossz szokása, hogy nem használja sokat a "fájós" lábát. Ezért sokat futtatom és sétáltatom, mert ha kicsit már elfárad a három lába, a műtött lábát már is használni kezdi. A sétánál sajnos én egyedül kevés vagyok, főleg, hogy szintén műtötték a lábamat, így az öcsémmel ketten fogjuk pórázon a bivalyerős kutyát. Annyi erő van benne, hogy hihetetlen. :o Hazafelé már nem húzza a pórázt, nyugodtan, kifáradtan jön velünk.
A macskával még barátkoznak, de egyetlen egy szóval megérti, hogy nem szabad bántani, abban a pillanatban leül és csak nézi, egy rossz mozdulata sincs a kandúr felé.
Egy igazi haspók labrador, persze nagyon odafigyelünk rá és másikra is, hogy vigyázzanak az alakúkra, mert ha tehetnék bármit megennének.
A tárva-nyitva lévő kaput látva sem gondolkozik olyanokban, hogy kidugja az orrát az utcára, vagy kirohanjon. :)
A család többi tagjával is teljesen kijön, mindenki nagyon odavan ezért a nagy szeretetbomba labiért! Sosem megy el messze mellőlünk, mindig a nyomunkban van. Akárhányszor elmegyünk mellette, nincs olyan pillanat, hogy ne simogassuk meg. Dob egy hátast, és már is mutatja a hasát, hogy ott simogassuk, ott szereti a legjobban. :oops: Rossz szokásom, hogy becézgetem a kutyusokat, így már mindenféle névvel hívogatom őket, lassan már a "cicára" is hallgatnak, de psszt.. :oops: :-? (már megígértem, hogy leszokom róla, és amúgy is szép nevük van Rony&Panni... ;) )
Szóval így telnek a hétköznapjaink, a két kis, "rosszcsont" gyerekeimmel, akik egyben a szerelmeim is. :smt007 Tényleg nagyon hálások vagyunk Nektek, hogy ezt a szerelmet segítettetek létrehozni! Köszönünk mindent!
Képeket majd hozok, ha lesz időm, feltöltöm őket! :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#68HozzászólásElküldve: 2012.09.11. 17:30 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.01.14. 23:27
Hozzászólások: 1381
:smt026 :smt023


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#67HozzászólásElküldve: 2012.09.11. 16:28 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.04.03. 19:27
Hozzászólások: 2536
Tartózkodási hely: Mór-Bp.
Előzmény: Anitaanya (#66)
Jaj de jó hírek! :)

_________________
Krausz Dóra
http://livelygolden.hu


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#66HozzászólásElküldve: 2012.09.09. 15:47 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Akkor hát, eljött az igazság ideje... :lol:
Ronykánk pár napja már igazi, boldog, gazdis ebecske lett. A " próbaidő " letelt, és elmondhatjuk, hogy a szerelem a család és Rony közt határtalan! :D
Egy kedves, kétgyerekes család tagja lett, kinti - benti kutyusként. Panni kutya a játszótársa, akivel az első perctől fogva egymásra vannak kattanva 8-) :D . A próbaidő igazából a kandúr macskusz miatt kellett, de szerencsére egy harcias, talpraesett ciccről van szó, így jó eséllyel indult. :lol: Néha már lemerészkedik a padlásról, aminek persze Rony nagggyon örül! 8-) :mrgreen:
Rony ( is ) messze került tőlünk, Tök település lakosa lett. Az utazást tündérien viselte, és szinte azonnal otthon érezte magát.

Kívánom a kedves családnak és Ronynak is, hogy sok szép és boldog évük legyen együtt! Biztos vagyok benne, hogy Rony rengeteg gyönyörű pillanattal ajándékozza majd meg őket is! :D

Néhány fotó az ismerkedés pillanatairól:

Nagyon jóleső Regi simogatása is! :smt056

Kép

Itt már teljesen odavoltak egymásért. :D

Kép

Kép

Ismerkedés az autóval:

Kép

Jó lesz így utazni! ;) :smt007

Kép

Az új otthonomban, az új pajtásommal: :smt045

Kép

Kép

Ezt én csináltam! :smt043

Kép

Így...

Kép

A cipőlopást úgysem tudjátok rám bizonyítani! ;) :smt110

Kép

Így őriztem a pajtásomat az ivartalanítása után, míg aludt. :smt055

Kép

Kép

Imádnivaló, okos kis Tündérem! Legyél nagyon boldog!!! :smt008 :smt007 :smt049

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#65HozzászólásElküldve: 2012.08.26. 20:28 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Ma délután lezajlott a Rony vs. Marci cica 2. összecsapás. 8-) :mrgreen:

Fruzsi javaslatára Marcikánk most kosárban várta Rony rajongását ;) .
Mint azt a képek is mutatják majd, Roncsikám először a szokásos nagy hévvel megindult a kosár felé ( ekkor még volt rajta póráz ), az orrával meg is bökte, de nem támadólag, harapásról szó sem volt. A farka járt ezerrel, majd belekezdett a játék előtt már megszokott vinnyogós ugatásába. :D
Szegény macs ezeket a gesztusokat nem igazán értékelte, mert szinte azonnal szirénázós nyávogásos kiabálásba kezdett :shock: . Rony viszont kb. 2 perc múlva már nem figyelte olyan érdeklődően a kosarat, és benne Marcit, hanem el is fordult tőle, és leült a ház sárkánál. Messziről leste, hátha kijön végre a cirmi... :lol: Persze ez nem történt meg. ;) Ekkor már rég lekerült a póráz is róla, mert egyértelmű volt, hogy nem fogja széttépni a kosarat, nem ez a célja.

Ha Rony tehát olyan leendő gazdihoz kerülne majd, ahol van cica, ott nem lesz reménytelen a helyzet, de arra mindenképp készülni kell, hogy az összeszoktatáshoz időre, kitartásra, türelemre és szeretetre lesz szükség a gazdi részéről. :) Viszont ha meglesz a bizalom a két kedvenc között, akkor véleményem szerint sok szép, játékos pillanatnak lehetnek majd szemtanúi a gazdik. ;) :lol:
És akkor pár fotó:

Az első szaglászás, csóválás ezerrel:

Kép

A kosár megbökése, majd a vinnyogó ugatás megkezdése :mrgreen: :

Kép

Kép

Kép

Itt már el is fordult a kosártól:

Kép

Kép

Rony ült nyugisan, és várta, hátha nyílik a kosár ajtaja: :D

Kép Nekem nem tűnt agresszívnek. :lol: Ő csak egy érdeklődő, nyüzsgő kislány :smt007 .

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#64HozzászólásElküldve: 2012.08.25. 11:47 
Offline

Csatlakozott: 2009.03.25. 10:31
Hozzászólások: 36243
Előzmény: Anitaanya (#63)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#63HozzászólásElküldve: 2012.08.25. 08:57 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Előzmény: Fruzsi (#62)

Igen, ezt én is tudtam, csak nem egészen erre számítottam, mert mikor Bellyt vittük ismerkedni, meg se moccant a macska a fotelben, pedig ment Belly is felé. Jó persze nem ekkora hévvel. Gondoltam ( sajnos tévesen :mrgreen: ), hogy erősebb az idegrendszere a macseknak, és jobban veszi majd az akadályt 8-) :lol: .
Megkérdeztem anyukámat, és azóta Marci már lemerészkedett a fáról. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#62HozzászólásElküldve: 2012.08.24. 22:28 
Offline

Csatlakozott: 2009.03.25. 10:31
Hozzászólások: 36243
Előzmény: Anitaanya (#61)

Macskára úgy érdemes tesztelni, hogy előtte ketrecbe teszitek a delikvenst, mármint a macskát... és úgy mutatjátok meg a kutyának.
Egy lelkesen a macska felé rohanó kutya,legyen bármi okból is minden macskát menekülésre késztet. Ahogy egy futó macska is a másik felet üldözésre. :mrgreen:

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#61HozzászólásElküldve: 2012.08.24. 20:32 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Rég jelentkeztünk, pótolom gyorsan a lemaradásunkat. :)

Rony lába szemmel láthatóan egyre erősebb, használja is. Köszönhető ez talán Nevelőapu gyakori sétáltatásának is a tóparton, ahova lassan, pórázon közlekedve haladnak, hogy muszáj legyen rálépnie a lábára. Ott sok - sok úszás következik, majd újabb séta. Nagyon élvezi Rony, majd kiugrik a bőréből a póráz láttán.

Ma sikerült megejtenünk a cicc - tesztet. Anyukámék cirmos macsekja, Marci lett az áldozat, aki hozzá van szokva egy nagyobb kutya társaságához, ezért ő megfelelő partnernek bizonyult. :) Marci egy fa alatt heverészve várta, hogy mi lesz. Ronykám ahogy meglátta, hajrá, megindult felé. Erre természetesen a macskusz fel a fára. :) Tehát odáig nem sikerült eljutnunk, hogy közel kerüljenek egymáshoz, mert ezután már Marci sem volt barátkozós kedvében. Ettől függetlenül nem tartom kizártnak, hogy sok - sok türelemmel, és kitartással nem lehetne Ronyt is cicához szoktatni, mert véleményem szerint nem agresszívan rontott a macskára, csak ő ilyen kis heves, kelekótya, aki nehezen lassít le. Azt is el tudom képzelni, hogy játszani szeretett volna vele, csak nem egy nyelvet beszéltek. 8-) :lol:

A kocsiba elég nehezen száll be, megemelve bekerülnek a mellső lábai, aztán a farát már behúzza ő maga. Ezt leszámítva viszont szeret utazni, nem nyugtalankodik, tehát ez is olyan dolog, amit csak meg kell, hogy szokjon, és nem lesz gond vele.

Egyébként nagyon sokat fogyott a lányka, már nem olyan kis hordó. :D Kifejezetten csinos, nőies. Levedlett kb. 6 kg szőrt, nem győztük fésülni, így persze még karcsúbbnak tűnik. :)

Én továbbra is tüneményes, szépséges ebecskének látom, aki nagyon lelkes, együttműködő és okos, és kellő foglalkoztatás mellett eszményi családtag lehet.

Hoztam pár mai fotót Ronyról:

Rendszerint így sikerül lekapnom, mintha aludna, pedig éppen nagyon koncentrált a gyerekekre.

Kép

Cukipofám :smt049

Kép

Kép

És akkor pár macskuszos kép. :) A cica háta púpos, és a szőr felállt rajta. Sőt, még morgott is Ronyra :shock: :lol:
Nem volt szerelem első látásra! :D

Kép

Gyere Marci, játsszunk! ;)

Kép

Az autóban:

Kép Persze alig lettem összenyalogatva út közben ;) 8-) :lol: De én így imádom!

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#60HozzászólásElküldve: 2012.08.13. 20:46 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Köszönöm szépen Rony nevében is a dicsérő szavakat! :)

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#59HozzászólásElküldve: 2012.08.13. 18:07 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.04.03. 19:27
Hozzászólások: 2536
Tartózkodási hely: Mór-Bp.
Előzmény: Anitaanya (#53)
Olyan szép lett! Nagyon átjön a vigyorgása a képeken :)

_________________
Krausz Dóra
http://livelygolden.hu


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#58HozzászólásElküldve: 2012.08.13. 06:49 
Offline

Csatlakozott: 2011.06.26. 18:45
Hozzászólások: 1853
Tartózkodási hely: Tiszavárkony, néha Budapest
Előzmény: Anitaanya (#57)
Ó, szegény, mennyire szenvedhet Nálatok! ;) :lol:
Rony :smt055 :smt049
Puszit küldünk a tündéri buksijára!

_________________
Támogasd a Retriever Fajtamentést! Adószámunk: 18618066-1-11
Számlaszámunk: 10400140 50515653 53521002
IBAN: HU37 10400140 50515653 53521002
SWIFT kód: OKHBHUHB


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#57HozzászólásElküldve: 2012.08.12. 20:36 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Előzmény: Fruzsi (#56)

Igen, jól látod! :D
Kész szenvedés az élete! 8-) :lol:

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#56HozzászólásElküldve: 2012.08.12. 14:20 
Offline

Csatlakozott: 2009.03.25. 10:31
Hozzászólások: 36243
Előzmény: Anitaanya (#53)

Képeit elnézegetve ő is sok minden gonddal van terhelve ebben az életben... "A jobb vagy a bal oldalamat süttessem először a napon?"

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#55HozzászólásElküldve: 2012.08.07. 09:18 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Előzmény: MÁgi (#54)

Köszönjük, Ági! :)

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#54HozzászólásElküldve: 2012.08.07. 08:06 
Offline

Csatlakozott: 2011.06.26. 18:45
Hozzászólások: 1853
Tartózkodási hely: Tiszavárkony, néha Budapest
Előzmény: Anitaanya (#53)
Hihetetlenül bájos-kedves-szépséges Rony! Biztosan hamarosan rátalál az álomgazdi! :smt055 :smt049

_________________
Támogasd a Retriever Fajtamentést! Adószámunk: 18618066-1-11
Számlaszámunk: 10400140 50515653 53521002
IBAN: HU37 10400140 50515653 53521002
SWIFT kód: OKHBHUHB


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#53HozzászólásElküldve: 2012.08.06. 15:33 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Rony napjai továbbra is jól telnek. Tüneményes, mosolygós, nyalakodós, folyton kedveskedős, maciképű labilány. :)
Ebben a nagy melegben leginkább pihen, hűsöl valahol, jókat fürdik a kádban, majd valamelyik kétlábú mellett megállva, vigyorogva megrázza magát. Így mindenki lehűl hirtelen. :lol:
Szereti a zöldségeket és a gyümölcsöket. Kedvence a görögdinnye, szerintem bezabálásig bírná enni... Én még ilyet nem is láttam! :o :D
Pár kép a hétvégéről:

Kép

Kép Macifej, macitappancs :smt007

Kép

Kép

Kép 8-) :lol:

A szalonnasütés alatt az ebek ( mint akik nem éhesek 8-) :lol: ) feküdtek a közelben, valaki lába mellett. Türelmesen várták a sorukat, megérte. ;) Kis okosak! Első szóra megérti Rony is, hogy mit, hogy szabad.

Adjatok már nekünk is egy darab szalcsit! :lol:

Kép

Arra azért hamar rájöttek, hogy a gyerekek kis asztala mellett járnak a legjobban. ;) :lol:

Kép

Kép

Rony továbbra is várja a számára Igazit! :) Nem kér sokat, nincsenek nagy elvárásai, csak hogy szeressék, simogassák, és egy család tagja lehessen. De azt hiszem, ez természetes is! :)

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#52HozzászólásElküldve: 2012.08.02. 15:10 
Offline

Csatlakozott: 2011.12.09. 19:58
Hozzászólások: 3812
Bocs, de képtelen vagyok PÜ-t küldeni, köszönöm a zoknifelajánlásokat, szerintem elég jól alakul Byron lába és nem lesz szükség sokkal több zoknira - mindenesetre legközelebbre tuti én is beszerzek olyan jópofákat!!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#51HozzászólásElküldve: 2012.07.23. 21:30 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Rony :smt049

Kép

Kép

Kép

A három muskétás :lol:

Kép

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#50HozzászólásElküldve: 2012.07.23. 11:41 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Előzmény: Fruzsi (#49)

:) :smt023 :smt038

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#49HozzászólásElküldve: 2012.07.23. 09:53 
Offline

Csatlakozott: 2009.03.25. 10:31
Hozzászólások: 36243
Rony tegnap a nap állata volt az allaok.info-n.
Ennek kapcsán több, mint 100 ember nézte meg az adatlapját.

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#48HozzászólásElküldve: 2012.07.17. 21:18 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Ronyval ma este is kimentünk a közeli tóhoz.
Nagyon-nagyon örül mindig a póráznak, tipeg-topog, de ügyesen leül, hogy a nyakába tehessük a nyakörvet.
Ma először szabadon engedtük a csajszit. A tó belső partján biztonságos a terep, nem tud kiszaladni az úttestre. Nem volt izgalmaktól mentes a buli, de hamar rendbe jöttek a dolgok. :)
Pórázon szépen figyel, jutifalatnak ( de anélkül is ) leül, ezért elengedtük. Úgy nyargalt, hogy a lábsérüléséből semmi sem látszott. Csak futott, futott, és futott. :o Szóltunk, fütyültünk, kevés sikerrel. Kb. 300 m-t megtett, megállt, hátrafordult, és gondolom látta, hogy " ezek ott állnak, és nem futnak utánam :lol: ", így fogta magát, és teljes gőzzel loholt vissza hozzánk. Természetesen nagyon megdicsértem, kapott jutit, de utána az úszáshoz felkerült a póráz, hogy nehogy a másik irányba úszva, az úttest felé menjen. Kell ezt még gyakorolni, de nagyon ígéretes a csajszi. ;)
Séta közben szépen használja a lábát, próbáljuk is ezzel segíteni a gyógyulását. Az úszás szintén jó lehet neki, mert szívesen, és ügyesen teszi azt.
Nagyon cuki ez a kutyalány! :smt007

Kép

Kép

[img]http://retrieverhelp.com/img13639x640.jpg[/img

Kép

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#47HozzászólásElküldve: 2012.07.16. 20:28 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Hoztam pár friss fotót Rony-ról. :smt007
Lehet közülük szemezgetni, a képtárban is van sok kép róla. ;)

Az éhenkórász brigád... Itt meggyes sütit kunyiznak. :D Jelentem, kaptak is egy darabkát... :mrgreen:

Kép

Rony már-már az éhhalál szélén 8-) :lol: :

Kép

Figyelte a gyerekeket játék közben. Mindig ott van a közelükben, hátha bezsebelhet egy kis simit. ;)

Kép

Na, erre vágytam... :smt008 Nincs is ennél jobb! ( esetleg a meggyes süti! ) :lol:

Kép

Kemény harcok :lol:

Kép

Kép

Máté le akarta ültetni Rony-t. Így a kismotoron nem igazán sikerült, csak egy nagy nyelves puszi lett a vége. :smt058

Kép

Figyelek ám! :)

Kép

Ha valaki leül ( és nem ellenkezik :) ), akkor Rony hozzálát egy alapos pedikűrhöz. :lol:
Vállal sarokpuhítást, lábujjnyalogatást, és nagyon finoman körömrágást is. :lol: Háát, ember legyen a talpán, aki ezt kibírja! Nagyon csikis dolog, de olyan drága közben!

Kép

Kép

:lol: :lol: :lol:

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#46HozzászólásElküldve: 2012.07.09. 21:17 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Előzmény: MÁgi (#45)

Köszi, én is így gondolom! :D :smt045

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#45HozzászólásElküldve: 2012.07.09. 21:05 
Offline

Csatlakozott: 2011.06.26. 18:45
Hozzászólások: 1853
Tartózkodási hely: Tiszavárkony, néha Budapest
Előzmény: Anitaanya (#44)

Jaj, Anita!

Nagyon szép, játékos, cukipofa és olyan beszédes a tekintete! :smt055

_________________
Támogasd a Retriever Fajtamentést! Adószámunk: 18618066-1-11
Számlaszámunk: 10400140 50515653 53521002
IBAN: HU37 10400140 50515653 53521002
SWIFT kód: OKHBHUHB


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#44HozzászólásElküldve: 2012.07.08. 21:21 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Ronyka nehezen viseli a meleget, de szerintem ezt már mindenki más is. Igyekszem megkönnyíteni a dolgát, sokat fürdik, cserélem a vizüket.
Egyébként továbbra is hozza eszméletlenül kedves kis lényét, nagyon-nagyon szeretjük, igényli is, és persze meg is hálálja ezt. :)
Sokat játszik, a gyerekekkel és a kutyusokkal is. Továbbra sem rendezi át a kertet, viszont ehhez kell az, hogy szórakoztatva legyen. ;)
Rágni szeret, játékokat, fadarabokat, labdákat ( és a vizsla lapátfülét is 8-) :lol: ). Szerencsére a növényeket a kertben békén hagyja. :smt023

Hoztam róla pár mai fotót:

Rony-pofi :smt007

Kép

Rágom a fadarabot, és...?! :lol: :lol:

Kép

Gyagyás-bagázs, vagy őrült nők ketrece? ( Rony erősen panírozott állapotban ) :lol: :mrgreen:

Kép

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#43HozzászólásElküldve: 2012.06.27. 21:13 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Előzmény: lustica (#41)

Nekem is bejön, főleg, hogy olyan igazán csajosan nyomja a drágám. :lol: Eszméletlen, hogy elő tudja adni magát! Megnevettet a bohóckodásaival. :D

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#42HozzászólásElküldve: 2012.06.27. 21:11 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Előzmény: MÁgi (#40)

Igen, ez a kutty egy ilyen kis puszi-gombóc. :lol: Ahogy simogatja az ember, Ő abban a tempóban nyal, puszil vissza. Olyan energikusan csinálja, hogy majd elborítja az embert, és sokszor már arrébb kell állni, mert a bőrt is lenyalná rólunk a nagy szerelemben. A gyerekeknek persze iszonyatosan tetszik ez a puszilkodás, tiszta kutyanyál folyamatosan mindkét gyermek. :lol:

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#41HozzászólásElküldve: 2012.06.27. 20:31 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.04.03. 19:27
Hozzászólások: 2536
Tartózkodási hely: Mór-Bp.
Előzmény: Anitaanya (#39)
:D szeretem a beszédes kutyákat!

_________________
Krausz Dóra
http://livelygolden.hu


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#40HozzászólásElküldve: 2012.06.27. 20:17 
Offline

Csatlakozott: 2011.06.26. 18:45
Hozzászólások: 1853
Tartózkodási hely: Tiszavárkony, néha Budapest
Előzmény: Anitaanya (#39)
Jaj, Anita!

Milyen puszi osztogatós tündérke ez a kutty! :)

_________________
Támogasd a Retriever Fajtamentést! Adószámunk: 18618066-1-11
Számlaszámunk: 10400140 50515653 53521002
IBAN: HU37 10400140 50515653 53521002
SWIFT kód: OKHBHUHB


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#39HozzászólásElküldve: 2012.06.27. 17:13 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Ronyról sok újat nem tudok írni, viszont amit eddig állítottam róla, azt továbbra is fenntartom. :D
Egy igazi álomeb! Minden túlzás nélkül. Ha kellőképp le van fárasztva, és foglalva, természetesen. ;)
Nálunk ugye esélye sincs unatkozni, így dombon a tanya. :D
Ma fedeztem fel, hogy amikor a többi kutyát játékra invitálja, akkor fura vinnyogó, éneklő, nyávogós hangot ad ki magából, ami persze rögtön még inkább felspanolja a játszópajtás ebeket. Tehát a célját eléri vele, habár egy füldugó elkelne ilyenkor a család kétlábú tagjainak. :lol:

Mindez képen így jeleníthető meg, a hanghatást mindenki képzeletére bízom! ;) :D

Kép

Egy komoly, egy mosolygós:

Kép

Kocogás közben :D :

Kép

Kép

A puszi különböző válfajai következnek, Rony-módra :smt008 :

Kép

Kép

Kép

Kép

... és Rony ezt bizony mindenkivel így csinálja, nem foszt meg senkit ettől a szuper élménytől! ;)

Imádom! :smt007

Kép

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#38HozzászólásElküldve: 2012.06.25. 12:48 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Előzmény: fannykaas (#37)

Köszi!
Én is látok némi hasonlóságot közöttük. :)
Egy biztos, cukipofa Ronybébi! :smt007

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#37HozzászólásElküldve: 2012.06.23. 22:19 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.01.14. 23:27
Hozzászólások: 1381
Annyira szép, érdekes kis pofija van, nekem Jenga/Heidi jut róla eszembe. :smt048


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#36HozzászólásElküldve: 2012.06.20. 11:39 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
A meleg sem veszi el a kedvüket a játéktól :) :

Kép

Rony-pofa :lol: :

Kép

Folyamatosan a gyerekek közelében :D : ( az izmos felsőtestek látványáért én kérek elnézést! :lol: )

Kép

Lássuk, ki győz! :D

Kép

Egyezzünk ki egy döntetlenben! ;)

Kép

Elvan a gyerek, ha játszik :D :

Kép

Lemerülés közben 8-) :lol: :

Kép

További képek a képtárban. :P

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#35HozzászólásElküldve: 2012.06.18. 17:33 
Offline

Csatlakozott: 2011.06.26. 18:45
Hozzászólások: 1853
Tartózkodási hely: Tiszavárkony, néha Budapest
Előzmény: Anitaanya (#34)
Jaj, de szépek, aranyosak és cukik! :D

_________________
Támogasd a Retriever Fajtamentést! Adószámunk: 18618066-1-11
Számlaszámunk: 10400140 50515653 53521002
IBAN: HU37 10400140 50515653 53521002
SWIFT kód: OKHBHUHB


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#34HozzászólásElküldve: 2012.06.18. 15:06 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
A hétvégén kerítést festettünk, melynek színe szép zöld, és ami már az ebek szőrén is visszaüt. :D Mivel természetesen ott segítkeztek aktív lebzseléssel, és bizony nem tudták megvárni, hogy megszáradjon, és kinéztek a rácson. :o :D Csak a Lányok feje és nyaka lett zöld, ebből is látszik, hogy minden csintalanságot együtt követnek el. :lol:
Nehezen viselik ezt a meleget, leginkább Rony, a nagy medvebundában. Folyamatosan kapnak friss, hideg vizet pancsizáshoz, meg bemehetnek a kamrába, a hideg kőre. Lexi még ilyenkor is párnára fekszik, nehogy felfázzon. :P Vékony a vizslabunda! :D
A tegnap esti szalonnasütést szépen, nyugisan fekve asszisztálták végig a kutyusok, nem kunyiztak, nem bökdöstek. A végén meg is volt a jutalmuk, finom falatokat kaptak. Kis okosak! ;)

Mai szunyálás a kamra hideg kövén. Mélyalvásban lehettek, mert észre sem vették, hogy ott jártam, és fotóztam.

Kép

Lexi feje beékelődve Rony popója és a párna közé. Tuti kényelmes volt, és biztos jól szellőzött a hely. :lol: Tényleg szinte mindent együtt csinálnak ezek a csajok.

Kép

Rony

Kép

Rony, és az ő picit zöldülő halántéka :lol: :

Kép

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#33HozzászólásElküldve: 2012.06.17. 12:17 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Előzmény: Fruzsi (#32)

Igen, nagyon szépen úszik. :D Tényleg rögtön beleveti magát a vízbe, és nem zavarja, ha gyorsan mélyül a víz ( mert itt a tónál ilyen ), hanem már tempózik is. Szép látvány, főleg mikor még a fejét is a víz alá dugja. :o :D Ezt csinálja itthon is a pancsolóban, alámerül nagy levegővel, mintha keresne valamit a víz alatt is. Cukibébi!

A lába gyönyörűen alakul, szerencsére. ;) Már lassú séta közben is alig észrevehető a sántikálása. Persze nekünk ahhoz képest szebb, ahogy " megkaptuk " a csajszit, de szerintem rendbe jön majd neki hamarosan teljesen.

Illetve továbbra is egy tünemény! Nincs rá semmi panasz.
Egyfolytában játszik mindennel, és mindenkivel. Ha éppen nincs egy játékra kapható kutyapajtás, vagy gyerkőc, akkor simán beleköt a repülő légybe, vagy akár az álló fűszálba is. :lol: Hiába, Rony már csak ilyen bohóc! :smt048

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#32HozzászólásElküldve: 2012.06.16. 21:39 
Offline

Csatlakozott: 2009.03.25. 10:31
Hozzászólások: 36243
Előzmény: Anitaanya (#31)

Úszik is rendesen?
Nagyon okos kutya... és hát labi. :oops: :D

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#31HozzászólásElküldve: 2012.06.10. 18:53 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Tegnap este a közeli tóparton jártunk, a 3 kutyussal, és a két gyermekkel. Nem volt egyszerű futam, de élvezte a sétát apraja-nagyja.
Ronyka igazi sellő, persze nem az alakját tekintve :mrgreen: , hiszen imádja a vizet. A behívásában még nem vagyunk 100 %-ig biztosak, így szegénykém csak a pórázon keresztül élvezhette az úszást, úgy viszont nagyon. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Az éjszakai nagyon nagy viharokat ismét gond nélkül átvészeltük. :)
Pár mai fotó:

Kép

Kép

Kép

Kép

További képek a képtárban :) .

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#30HozzászólásElküldve: 2012.06.10. 13:07 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Előzmény: MÁgi (#29)

Köszönjük! :)

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#29HozzászólásElküldve: 2012.06.10. 09:05 
Offline

Csatlakozott: 2011.06.26. 18:45
Hozzászólások: 1853
Tartózkodási hely: Tiszavárkony, néha Budapest
Előzmény: Anitaanya (#28)

Cukiii! :lol:

_________________
Támogasd a Retriever Fajtamentést! Adószámunk: 18618066-1-11
Számlaszámunk: 10400140 50515653 53521002
IBAN: HU37 10400140 50515653 53521002
SWIFT kód: OKHBHUHB


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#28HozzászólásElküldve: 2012.06.08. 17:26 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Ronyka szerencsére napról napra szebben használja a sérült lábát. Ma egyértelműen látszott, hogy jobban terhelte, akár sétált, akár szaladt. :) Amikor meg elgurul a gyógyszerük, akkor mintha elfelejtkezne eme problémájáról, mert mind a négy lábát használva rohangál. :D

Pár friss fotó a hölgyről:

Kép

Kép

Kép

Labdahámozás közben: :mrgreen:

Kép

Kép

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Rony - gazdát keres
#27HozzászólásElküldve: 2012.06.07. 14:28 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.11.21. 11:15
Hozzászólások: 699
Előzmény: Nocciola (#26)

Köszönöm szépen az ebek nevében is! :D

_________________
KépKép


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 76 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Regisztrált felhasználók: nincs regisztrált felhasználó


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség