Ma Sára egy újabb vizsgálaton és teljes állatorvosi ellátáson esett át, így ma én is találkoztam vele.
Sára daganatos, sajnos hüvelyében, emlőjében is daganatok vannak. Ezekkel együtt kell élnie, mivel a daganatok szórtsága, elhelyezkedése miatt nem nagyon van műtéti megoldás.
A mai ultrahang vizsgálat alapján a hasi szervei rendben vannak és nem láttunk se a lépén, se a máján áttéteket. A vérlaborja is kedvező volt, így bár kissé aggódva, de elvégeztünk nála egy nagy, szájüregi generált. Leszedtük a fogkövét, és egy hatalmas, háromgyökerű őrlőfogát kihúztam, aminek két gyökere már nem is tartotta azt a fogat, így sok gondot okozhatott neki.
Sára az állapota karbantartása végett folyamatosan táplálékkiegészítőkön él, kap Onco Supportot, VetGardot, probiotikumot, fájdalomcsillapítót. Szegénynek az ízületei sem tökéletesek, ezért ez utóbbira szüksége van.
Mindeközben Sára sajnos időszakosan átesik fertőzéseken, néha rátör egy hasmenéses, köhögéses-torokgyulladásos időszak. Ilyenkor állatorvos látja, gyógyszert kap, átmenetileg rendeződik. Összességében viszont Sára immunrendszere nyilván nem a legerősebb...
A lenti képek ma készültek, a gyógyszereiről, vizsgálatairól, Sáráról, még ha nem is részleteiben minden folyamatról, hiszen inkább vele foglalkoztunk, nem a tökéletes képanyag elkészítésével.
Ha valaki úgy gondolja, lenne Sára támogatója, virtuális gazdija, vagy olyan rajongója, aki segíti a mindennapi jóllétét, ne fogja vissza magát.
Mivel reményünk arra, hogy bárki örökbe fogadja, nagyjából nulla, így rá "örök darab"ként tekintünk, akinek egész életében szeretnénk a minőségi kutyaléthez szükséges dolgokat megadni.
Ebben kérjük a segítséget.