Retriever Rescue

A Retriever Fajtamentés hivatalos fóruma

1% a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11
Pontos idő: 2019.03.26. 01:00

Időzóna: UTC + 1 óra
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 118 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - gazdát keres
#118HozzászólásElküldve: Tegnap, 22:47 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.10.11. 11:00
Hozzászólások: 3851
Miért fontos és különleges ez a három kép? Mert olyan hatalmas áttörést mutat, amitől még nekem is összeszorult a torkom.
Gaia ma magától odament az épp pózoló kis csapathoz és leült, hogy köszöni, neki is itt a helye. A fényképező előtt! Emma mellett! Letettem a pórázát, nem rögzítettem fotózáshoz Sziszihez (fotózni eddig csak így lehetett).
Kép
(Elnézést a homályért, betört sajnos a kamera sarka... De a lényeg látszik. ;) )
A következő nagy lépés szoba közepén fekvés. A sajátok nélkül, egyedül, nem egy sarokban kuporogva.
Kép
Majd este azt mondta, itt az idő, hogy ő is részt vegyen az esti fürdetésben, mit neki zörgés, csapkodás, pancsolás, stb.
Kép

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - gazdát keres
#117HozzászólásElküldve: 2019.03.19. 15:35 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.10.11. 11:00
Hozzászólások: 3851
Gaiacska nagyon szépen fejlődik. Egyrészt a füle teljesen rendbe jött, már a múlté a megvastagodott, hólyagos "malacfül", szépen ki is szőrösödött neki. :)
Sokat mosolyog. :)
Kép
És egyre többet mozog a lakáson belül is, játszik bent a többiekkel, ha készülődünk valahova, ő is jön, hogy tuti rá is szükség van.
Kép

Kép
Kint nagyon nagy örömmel rohangál a sajátokkal és párszor a játék hevében a hangját is megmutatta már. :D Sőt, egyik nap nagyon lassan készültem össze Emmával a sétára és beszólt nekem, hogy gyerünk már, rajta van a törpösön a sapka, akkor menjünk mááááár. Nagyon jót nevettem rajta. :D
Kép
Már Balázsnak is hajlandó megengedni, hogy rátegye a pórázt, ha muszáj és a hívására is megmozdul. ;)
A mi szerelmünk meg mélyül, már sokszor olyan kéjenc fejjel nyomja nekem oda a kis hátsóját, hogy zavarba jövök. :P
Sziszivel sokszor fekszenek együtt a nagy kosárban összebújva, de olykor más társasága is akad (Emma eltökélte magát, hogy kisimítja Gaia lelkét és nagyon kitartóan dolgozik az ügyön :P ). :D
Kép
Gaia már tudja, hogy Emma nem bánt, kaját hoz vagy röptet felé, plusz ha öltözik, akkor sanszosan séta is lehet a dologból. :D
Az alakját lassan visszanyeri, így már futni is lelkesen jön és örömmel viszem.
Kép
Pemzli továbbra is a példakép, a messiás neki, olyan dolgokba is belemászik őt követve, amit sose gondolnék és olykor ő maga is megbánja. :)
Az asztalon büszkén pózolt:
Kép
De egy bizonyos magasság felett már sok neki (2 méteres magasles, Pem helyből röppen, Gaia is követte volna és kis segítséggel feljutott, aztán meg rájött, hogy nem kellene mindenhova követnie a buggyant feketét). :P
Kép
Gaia azért továbbra is Gaia, tehát rengeteg parája van. Viszont igyekszik és akar. Már olykor megszimatol idegeneket is, ha a sajátok is ott asszisztálnak mellette és eléggé észrevétlen tud lenni.
Egy vidám napsütéses mosollyal zárom sorainkat mára. :)
Kép

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - gazdát keres
#116HozzászólásElküldve: 2019.02.02. 22:36 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.10.11. 11:00
Hozzászólások: 3851
Gaia körül zajlott az élet a haza térése óta, csak sajnos a vizsgaidőszakkal körülöttem is, ezért kicsit nehezen jutottam el idáig, hogy írjak róla…
Kép
Szóval Gaia az első pár napban stagnált azon a szinten, mint mikor nyoma veszett. Aztán iszonyatosan gyors fejlődésbe kezdett, mintegy jelezve, hogy köszöni, de szeretne élni a második esélyével. ;)
Gaia egyre többször vigyorog, ugrándozik, csapja farkincáját az égbe és tegnap történelmi pillanat következett: életében először még ha csak kicsit is, de csóválta a farkát. :) Hogy mi hozta ki belőle ezt? Reggel kijöttem a háló szobából és ráköszöntem a kutyákokra. :)
Gaia már nem csak egyhelyben kuksol, ha mozgás van a lakásban, akkor ő is jön, már több helyen is kipróbálta a pihenést, a reggeli Puszedli nyuszi etetésnél pedig beáll Sziszi mellé simogatást kunyerálni. Séta előtt leül mellém, hogy rátegyem a pórázt, ha hívom jön, figyel rám, ha ideges vagyok, próbál engem is kioldani, rém cuki. :) Szóval ilyen Gaia. Velem. Ha Emma és Balázs ott van, már akkor is visszafogottabb. Bárki másról van szó, menekül, lapul, szeme megtelik rettegéssel. A régi arcokra emlékszik és velük nyitottabb (anyukám, barátok, stb.), de egy pillanatra nem tud lelazulni.
Viszont már hagyta magát Emmának is megsimogatni és nem kap infarktust, ha a törpös visz neki jutalomfalatot (amit csak akkor eszik meg, ha mindenki elég messze van tőle), vagy ha épp visszaviszi neki a Szofi gazdiéktól kapott plüss állatkáját.
Kép

Kép

Kép
Gaia a többi kutyával zseniális, nagyon szépen kommunikál és a legviccesebb, mikor egy félős kutyát elkezd kioldani. Pont ő. Nagyon jókat tudok rajta nevetni. :P Mindenképp szeretne maga mellé a jövőben is kutyatársat, nem szeretne egyedüli kutya lenni, rengeteget számít neki a többi kutya. Volt is most része az utóbbi időben sok kutyában, társaságban. :P
Kép

Kép
Szóval Gaia jól van. Egyre jobban. A füle szépen gyógyul és már az orvosi váróban is meg tudott kicsit nyugodni a legutóbbi látogatásunkkor.
Kép
Lakásban továbbra is hibátlan egyedül hagyva is, kocsiban szépen utazik. Pörgős kiskutya, aki szeret szökdécselni, ugrándozni, kergetőzni, úgyhogy holnap terveim szerint eljön velem ő is futni, kipróbáljuk, hogy tetszik neki. :)

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
#115HozzászólásElküldve: 2019.01.06. 15:33 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.04.01. 18:31
Hozzászólások: 568
Tartózkodási hely: Gödöllő
ÉDES ISTENEM! DE ÖRÜLÖK!
Hát, most elsírtam magam...
Minden jót kívánok nektek, Gaia gyógyuljon meg mihamarabb. SZUPER!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#114HozzászólásElküldve: 2019.01.06. 08:40 
Offline

Csatlakozott: 2011.06.26. 18:45
Hozzászólások: 1853
Tartózkodási hely: Tiszavárkony, néha Budapest
Előzmény: Sispem (#113)

Hurrá! :smt026 :smt038 :smt041 Mégis vannak CSODÁK! Nagyon örülök :D , hogy 3 év után és bár elhanyagoltan, meggyötörten, de végre megkerült Gaia!
Most már újra jó kezekben van és innentől minden rendben lesz. :D

_________________
Támogasd a Retriever Fajtamentést! Adószámunk: 18618066-1-11
Számlaszámunk: 10400140 50515653 53521002
IBAN: HU37 10400140 50515653 53521002
SWIFT kód: OKHBHUHB


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#113HozzászólásElküldve: 2019.01.05. 22:31 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.10.11. 11:00
Hozzászólások: 3851
Csodák márpedig léteznek!
Sosem voltam optimista alkat, én magamat realistának mondom, sokan inkább pesszimistának. Emlékszem, hogy az óvoda homokozójában az egyik barátom épp mesélte, hogy milyen CSODA történt vele. Felnéztem a homok falaim mögül és közöltem vele, hogy csodák nincsenek. (Reakció: nem igaz, megmondalak Piri néninek!!!! :P )
Viszont ma olyan dolog történt, ami miatt át kell értékelnem majd' 29 évnyi bölcsességemet...
Sosem voltam érzelgős típus. Viszont ma csörgött a telefonom, nem ismertem a számot, de felvettem. Beszéltünk pár percet egy kedves hölggyel. Majd remegve és zokogva vágtam magamat földhöz a konyha közepén...
Majd nagy levegő, sárga mappából egy 3 éve türelmesen várakozó oltási könyv elő és uzsgyi. Elindultam Pestre GAIAÉRT!!!
Tegnap este egy kutyás hölgy a kimerülés határán kis segítséggel meg tudta fogni és ma tudta elvinni chipet nézni.
Hogy mi történt vele ebben a 3 évben? Jó kérdés... Ami egészen biztos, hogy valaki elfogta. Most volt lehetősége valahogy meglépni... A hámja és nyakörve nem volt rajta, le lett cserélve, a megtaláló elmondása szerint egy régi rossz, iszonyatosan koszos, zsíros nyakörv volt rajta, amit úgy vágott le róla. Emellett Gaia karcsú alakja a múlté, nem kicsit kerekedett ki... Borzasztó koszos és büdös szegény, az arca több helyen szőrhiányos, a füleinek a vége borzalmas állapotban van...
Élből orvoshoz mentünk, kapott egy veszettség elleni oltást, féreghajtót és a fülére mindenféle szépet és jót.
Gaia eleinte nagyon zavarodott volt, nem volt meg az áttörő egymás nyakába borulás, csendben rettegett. Viszont mikor az állatorvostól mentünk vissza a kocsihoz, sikerült feltekernie magát egy fára. Itt eltaláltam valószínűleg azt a hangszínt, amin régen szólítottam, felkapta a fejét és kitekerte magát, majd kicsit bátrabban beállt láb mellé, kinyitottam a kocsit, elhangzott a hopphopp és Gaia magától röppent be a kocsiba! Itthon kicsit megint zavarba jött, mert hát 3 éve nem ez volt még az itthon... De ahogy találkozott a csajokkal, ledobta a maradék aggodalmat, hogy hova hoztam. :)
Pemzlit már hívta játszani, ha szólok neki, fordul és jön, lakásból úgy jön csak ki, ha a csajok és én is megyek vele, mint régen... :smt049
Szóval Gaia itthon. Még most se nagyon hiszem el. :oops:
A fotózással nem akartam kiborítani, mindig is utálta. :P
Úgyhogy így elsőre csak egy vetbeden radiátorral popó melegítőset hoztam róla.
Kép

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#112HozzászólásElküldve: 2016.01.27. 13:21 
Offline

Csatlakozott: 2015.03.17. 19:58
Hozzászólások: 413
Előzmény: Sispem (#107)
Tudom, hogy nem segít, de mégsem tudom nem leírni, mennyire szorongatja torkomat a sírás - minden nap. Tiszta hülyeség, de úgy tűnik, már éjjel is ezzel foglalkozom: azt álmodtam, hogy megtaláltad.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#111HozzászólásElküldve: 2016.01.27. 13:14 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.04.01. 18:31
Hozzászólások: 568
Tartózkodási hely: Gödöllő
Előzmény: Fruzsi (#110)

Óh, akkor sajnos feltaláltam a spanyolviaszt... Drukkolok erősen, hogy előkerüljön a kis aranyos.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#110HozzászólásElküldve: 2016.01.27. 11:33 
Offline

Csatlakozott: 2009.03.25. 10:31
Hozzászólások: 35427
Előzmény: Opál (#109)

Ez már első este megtörtént. :cry:

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#109HozzászólásElküldve: 2016.01.27. 10:58 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.04.01. 18:31
Hozzászólások: 568
Tartózkodási hely: Gödöllő
Előzmény: Sispem (#107)

Nem tudom, hogy ezt próbáltátok-e: arra a helyre, ahol eltűnt, esetleg tegyétek ki a pokrócát és olyasmit, aminek "otthon illata" van, hátha megtalálja és használja... ha visszamegy oda és ráfekszik, lehet, hogy be is tudnátok cserkészni...


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#108HozzászólásElküldve: 2016.01.27. 10:25 
Offline

Csatlakozott: 2011.07.03. 09:22
Hozzászólások: 654
Előzmény: Sispem (#107)

Köszike hogy írtál, most én is itt bőgök a boltban. Nagyon drukkolok. Nem tudom, hogyan segíthetnék. Több ismerősömnek osztottam, aki pesti.

A legrosszabb, ha megbújt valahol, és nem keresi az ember társaságát, vagy nem látja meg valaki. Erdős részen, stb. mert kemény mínuszok voltak, kaja sincs.

Én azért reménykedek, hogy meglátja valaki, szólnak, felismerik, ebben az idő segít, csak elindul valamerre valamikor.

Ha bármiben tudok segíteni, osztani neten, írni valakinek, telefonálni valakinek, nem tudom, akkor szólj bátran.

Még egyszer köszönöm, hogy írtál. Üdv: Gabi


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#107HozzászólásElküldve: 2016.01.27. 00:07 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.10.11. 11:00
Hozzászólások: 3851
Előzmény: Gabi17 (#106)Sajnálom, nem nagyon tudtam rávenni magam a válaszra... Semmi.
A fél világot bejártuk a sajátokkal Gaiat keresve, minden nap, amikor épp nem dolgozok és már/még látni bármit is, kint vagyok velük és kutatunk. Eredménytelenül. Az ipartelepeket, honvédségi telepet is átnéztük többször, sokan nagyon közreműködőek voltak, de nem jutottunk semmire. A kutyáim már alig élnek a folyamatos munkától, tele vannak sebekkel, nyűgösek, fáradtak, de ők éberebbek így is, előbb jeleznek, tehát nincs mese, be kell fogni őket. A munka mellett a hétköznapi 6-8 óra keresés (hétvégén több) a fagyban, a napi 3 óra alvá rajtam is nyomot hagyott már rendesen, de mellékes. Az a baj, hogy én attól tartok, ő már az első nap "kifutott a világból"...
2 másodpercen múlt kb minden, az, hogy most nincs itt mellettem... A szívem szakad meg miatta minden egyes alkalommal, mikor nélküle jövök haza...
Ha bármi fejlemény lenne, megírom, vagy inkább világgá kiabálom.

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#106HozzászólásElküldve: 2016.01.26. 11:10 
Offline

Csatlakozott: 2011.07.03. 09:22
Hozzászólások: 654
?


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#105HozzászólásElküldve: 2016.01.22. 10:38 
Offline

Csatlakozott: 2011.07.03. 09:22
Hozzászólások: 654
Van valami hír?

Úgy szeretnénk segíteni. Ha van valami összeszerkesztett hirdetmény, amit közzé lehetne tenni, szívesen megtenném. Vagy felhívni valakit. Drukkolok. Sziasztok.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#104HozzászólásElküldve: 2016.01.21. 18:14 
Offline

Csatlakozott: 2009.03.25. 10:31
Hozzászólások: 35427
Előzmény: NitaDV (#103)

Igen, feltétlen! Nagyon megköszönjük!

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#103HozzászólásElküldve: 2016.01.21. 13:46 
Offline

Csatlakozott: 2014.11.27. 19:55
Hozzászólások: 13
Előzmény: Sispem (#95)

Nővéremék nem messze laknak Tőletek Évi, a Homoktövis lakóparkban. Van egy nagyon jól működő levelező listája a lakóközösségnek. Esetleg megkérjem, hogy küldjön ki egy mailt Gaiaról?


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#102HozzászólásElküldve: 2016.01.21. 13:19 
Offline

Csatlakozott: 2014.08.01. 18:44
Hozzászólások: 703
A férjem sokat kocsizik a kerületben, Polly a kocsiban és mindig jelez kutyát. Visszajön Évi !


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#101HozzászólásElküldve: 2016.01.21. 12:56 
Offline

Csatlakozott: 2011.07.03. 09:22
Hozzászólások: 654
Nézegettem, milyen facebook oldal van a Bp. IV. kerületre. Találtam egyet: www. facebook.com/ujpestiek

Épp a trafipaxról írtam legutóbb. Fel lehetne ide is rakni, hogy Gaia elveszett, keressük, stb. telefonszám, leírás, kép. több szem többet lát.

A Rex-Kutyaotthonnak azért írnék, ha az tényleg a közelben van, hátha oda is betelefonál valaki, hogy látott itt és itt egy kóbor kutyát, hogy tudják, hogy keresnek egy ilyen kutyát, akkor ők is tudnak szólni. Nálunk itt Kméten is beszólnak a menhelyre, ha látnak egy kutyát és nem tudják befogni.

Nem tudom, milyen kutyás facebook-ra lehetne még feltenni?

Más most hirtelen nem jut az eszembe.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#100HozzászólásElküldve: 2016.01.21. 08:04 
Offline

Csatlakozott: 2013.04.01. 16:44
Hozzászólások: 1816
Tartózkodási hely: Dunaújváros
Előzmény: Gabi17 (#99)

Ilyenkor minden ötlet jól jöhet. Felénk is a plakátolás hatására is, és a fészbukos megosztásoknak is a hatására egy nyáron elveszett (elcsapott, és megrémült) kutyus is úgy lett meg, hogy bezárták gyorsan egy autószerelő műhelybe, ahova bemenekült és hívták a gazdáját. Sose lehet tudni.

Nagyon szorítok, hogy Gaianak is legyen annyi bátorsága, hogy előjöjjön és valahogy jelezzen.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#99HozzászólásElküldve: 2016.01.21. 06:14 
Offline

Csatlakozott: 2011.07.03. 09:22
Hozzászólások: 654
Hú, hát megnéztük a google-térképen, ez hatalmas terület. Nem tudom, csak egy gondolat, hogy van ez Ipari park, ott ilyen telepek épülettel, hogy valamilyen kp-i bejárat mindegyiknél van, esetleg postaláda? Hogy lehetne-e bedobni egy felhívást egy fényképpel, v. leírással telefonszámmal, akkor ezt az írást megtalálnák, és jó érzésű emberek szólnának, ha meglátják legalább? Előbb-utóbb muszály lenne emberközelbe érni, ha már nagyon éhes, és nem talál semmit....

Néztem a neten, vannak címek is, de telefont nem láttam így első körben.

Ahogy láttam, ott van valahol a Rex Kutyaotthon is a közelben.

Nagyon drukkolok.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#98HozzászólásElküldve: 2016.01.20. 20:51 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.12.08. 20:12
Hozzászólások: 188
Tartózkodási hely: Gyenesdiás
Előzmény: Fruzsi (#97)
Igaz...microchip eszembe se jutott , csak az illatoson nézelődtem és megláttam.... :(
Remélem mihamarabb rátaláltok...


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#97HozzászólásElküldve: 2016.01.20. 20:39 
Offline

Csatlakozott: 2009.03.25. 10:31
Hozzászólások: 35427
Előzmény: dyna (#93)

Gaiaban microchip van, ha valahogy valaki befogná, azonnal tudnának minket értesíteni. Csak éppen sajnos ez a gond, amit Évi is ír, hogy ezek szinte járatlan utak, ember által alig látogatott, eldugott helyek, ide még az Illatos út sem jár ki. Gaia nem keresi idegen emberek társaságát, nem fog bejelentkezni senkinél, hogy "itt vagyok, ments meg!" Ha valaki meg is látná, valószínű idegenek elől elfutna, mondhatni esélytelen lenne csak így megfogni őt. :(

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#96HozzászólásElküldve: 2016.01.20. 20:27 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.12.08. 20:12
Hozzászólások: 188
Tartózkodási hely: Gyenesdiás
Értem :(nagyon sajnálom , remélem hamarosan meglesz. Azért nézegettem tovább az oldalakat hátha valahol felbukkan....
Sajnos így "vidéki" lévén :) nekem nem sokat mondanak a kerületek,nem nagyon tudom behatárolni , meg az ebtelepi fotó sem a legjobb.
De kitartás biztosan meglesz , szorítok mielőbb hazakerüljön.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#95HozzászólásElküldve: 2016.01.20. 20:21 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.10.11. 11:00
Hozzászólások: 3851
Köszönjük a sok drukkot külön csókoltatom a két ex fekete lakost, Szofit és Crusiet.
Sajnos továbbra sincs eredmény. Pemzlivel rengeteget járjuk a terepet (mikor nem dolgozok, kint vagyok és az alvásra szánt idő is kb 3-4 óra), már ő is darabokban van... Az hatalmas nehézség, hogy az erdőtől északra, amerre ment, végig telepek, gyárak vannak, amit átnézni/bejutni nem egyszerű feladat és nem is veszélytelen olykor... Erről csak akkor sztorizok, ha megtaláltuk...
Nem adjuk fel, próbálkozunk, meglátjuk...

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#94HozzászólásElküldve: 2016.01.20. 20:13 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.10.11. 11:00
Hozzászólások: 3851
Előzmény: dyna (#93)Köszi, de sajnos nem. Gaia mellkasa és lábfejei fehérek és a 4. kerületben tűnt el északi irányban 18-án.

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#93HozzászólásElküldve: 2016.01.20. 20:02 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.12.08. 20:12
Hozzászólások: 188
Tartózkodási hely: Gyenesdiás
Sziasztok!

Nem Ő az?Lehet , hogy tévedek , de hátha :(
http://ebtelep.hu/allat/2016-1452770993-26-a


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#92HozzászólásElküldve: 2016.01.20. 19:28 
Offline

Csatlakozott: 2009.05.05. 08:58
Hozzászólások: 187
mi is nagyon szorítunk Gaianak, hogy mihamarabb hazaérjen!

_________________
nil nocere


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#91HozzászólásElküldve: 2016.01.20. 11:16 
Offline

Csatlakozott: 2014.10.29. 07:56
Hozzászólások: 51
Van valami hír, vagy fejlemény? Nagyon drukkolunk!!! Kitartás!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#90HozzászólásElküldve: 2016.01.20. 11:01 
Offline

Csatlakozott: 2015.09.28. 14:52
Hozzászólások: 96
Gyere haza Gaia!!!!!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#89HozzászólásElküldve: 2016.01.19. 15:06 
Offline

Csatlakozott: 2015.09.22. 09:02
Hozzászólások: 1
Előzmény: Sispem (#81)

Mi is Szofival.. nem lesz gond. Kitartás! :|


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#88HozzászólásElküldve: 2016.01.19. 14:34 
Offline

Csatlakozott: 2014.11.27. 19:55
Hozzászólások: 13
Előzmény: Sispem (#81)

Drukkolunk!

Anita és Crusie


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#87HozzászólásElküldve: 2016.01.18. 20:36 
Offline

Csatlakozott: 2012.03.19. 22:18
Hozzászólások: 3251
Tartózkodási hely: Budapest, nyócker
Gyerünk Gaia! A barátnőd is előkerült, Te se bujkálj sokáig!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#86HozzászólásElküldve: 2016.01.18. 20:25 
Offline

Csatlakozott: 2015.03.17. 19:58
Hozzászólások: 413
Előzmény: Sispem (#81)
Nagyon drukkolunk!!! :smt056


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#85HozzászólásElküldve: 2016.01.18. 18:57 
Offline

Csatlakozott: 2011.03.08. 22:12
Hozzászólások: 419
Előzmény: Sispem (#81)
Hú, nagyon drukkolunk! Kitartást!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#84HozzászólásElküldve: 2016.01.18. 12:06 
Offline

Csatlakozott: 2012.10.16. 14:21
Hozzászólások: 1593
Előzmény: Sispem (#81)
Nekem is előkerült tavaly a két csavargóm (Bori és Málna). GAIA IS MEGLESZ!!!! :smt049 :smt049 :smt049
Nagyon drukkolok!!! Főleg úgy, hogy tudom, hogy milyen érzés. :smt022


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#83HozzászólásElküldve: 2016.01.18. 11:56 
Offline

Csatlakozott: 2013.04.01. 16:44
Hozzászólások: 1816
Tartózkodási hely: Dunaújváros
Előzmény: Sispem (#81)

Előkerül, biztos vagyok benne. Eddig a mi környékünkön is meglett az összes csavargó, az egyik szilveszteri is 6 nap után, de meglett. :smt023


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#82HozzászólásElküldve: 2016.01.18. 11:38 
Offline

Csatlakozott: 2011.07.03. 09:22
Hozzászólások: 654
Megy a drukk, meglesz hamarosan!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#81HozzászólásElküldve: 2016.01.18. 10:49 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.10.11. 11:00
Hozzászólások: 3851
Előzmény: vörös (#80)Köszönöm.
Gaia puskalövés, petárda, tűzijáték hangja mellett is mindig beállt mellém, eszében nem volt elindulni...
Balázs azt mondja, valami konténert kezdtek el ütemesen ütni. Erre megindult, mint akit kilőttek. Szóltam neki, megállt, várt, szóltam, elindult vissza, de aztán újra kezdődött a hang és eltűnt.
Nem tudom, miért akadt ki ettől ennyire, mikor ha tőlünk nem messze petárdáztak, akkor is beállt mellém... Lehet ez valami régi rossz emléket idézett föl... A többiekkel bejártuk egész Újpestet, én Pemmel elmentem Dunakesziig meg vissza. Most hoztam haza őt is, Sziszit is egyet szusszanni, Bénit már 2 órája cipeltem...
Nyomtatunk plakátot és Pemmel megyek vissza.
Az ágyát kivittük az eltűnés helyére egy bokorba, plusz az erdőt tele szórtuk a szennyesemmel, hátha...

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#80HozzászólásElküldve: 2016.01.18. 09:19 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.04.12. 12:19
Hozzászólások: 714
Tartózkodási hely: Budapest
Előzmény: Fruzsi (#79)

Biztos haza fog menni, ha lenyugszik. Lehet, hogy csak éjszaka, mikor a környék elcsendesül. Valahogy hagyjatok neki hazautat. Egy résnyire nyitvahagyott kapu, vagy nem is tudom. Ha nagyon megriadt, és most nem is jön elő hívásra, ha lenyugszik, és éhes lesz, biztos hazamegy. Emlékezz vissza, mikor Te nyugtatál engem hasonló szavakkal. Biztos vagyok benne, hogy meglesz Gaia. Ha Graceben három nap ittlét után megvolt az ösztön, ami visszahozza, akkor Gaia is hazamegy, ebben biztos vagyok! Kitartás! :smt056 :smt049


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - ELVESZETT
#79HozzászólásElküldve: 2016.01.18. 08:47 
Offline

Csatlakozott: 2009.03.25. 10:31
Hozzászólások: 35427
Gaia elveszett ma reggel a séta alatt!
Valami nem "stimmelt", Gaia feszült volt, Évi behívta, majdnem rajta volt már a póráz, amikor hatalmas durranást hallottak valahonnan, Gaia elfutott, megállt, tétovázott, majd újabb durranás hatására lába sem érte a földet és eltűnt.
Évi és Balázs keresik.
Ha bárki bármit tud, látná Gaiát, vagy tudna nekik segíteni helyben a IV. kerületben, akkor hívja őt: 20/210-0029
Gaia nem megy oda idegenhez, ha valaki látná, szintén Évinek szóljon!

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - gazdát keres
#78HozzászólásElküldve: 2016.01.17. 18:42 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.10.11. 11:00
Hozzászólások: 3851
Ma végre hetek óta először világosban mentünk ki sétálni, Gaia vidáman futkározott a napsütésben. :)
Kép
Boldogan kergetőzött Bénivel
Kép
Kéjenckedve vakartatta magát
Kép
De az a bizonyos fényképező/telefon továbbra is mumus... Amint észreveszi, hogy mi történik körülötte, átvált rémült kiskutyába. :roll:
Kép
A csapat várja, labdázás, kergetőzés lesz-e a program
Kép
De aztán Gaia bánatára fényképezés lett a menü. :P
Kép
Kép
Gaia szabadlábas üzemmódban sétál. Ahol a sajátokat is kiengedem láb mellől, ott Gaiaról lecsatolom a pórázt. Nem megy messze, nagyon figyel, ha a csajok neki túl messze mennek tőlünk mondjuk pockászni, ő akkor is inkább a mi közelünkben marad. ;) Minden kutyát boldogan üdvözöl, de nem startol el miattuk, ha összetalálkozunk valakivel, kedvesen barátkozik. Tegnap egy vizsla fiúval esett nagy szerelembe, úgy hívta játszani, mint egy kölyök kutya. :P A kutyákhoz tartozó gazdikat is gond nélkül kezeli, kellő távolságot tartva, de elvegyül a társaságban a séták során. Amíg nem szólítják meg az ismeretlenek, addig sokan meg sem mondanák, hogy ő félős kutya. Simogatást továbbra is csak tőlem fogad el igazán önszántából és hívásra is csak nekem jön, de velem egyre közvetlenebb. :)


Gaia egyre felszabadultabb önmagához képest. Múlt héten a hozzánk látogató Mónit többször meg is szimatolta és minimális simit is elhúzódás nélkül elfogadott pár pillanatig. :) Ma pedig mikor leültem mellé, óvatosan nekem dőlve el mert aludni az ágyikójában. :smt023

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - gazdát keres
#77HozzászólásElküldve: 2016.01.05. 18:06 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.10.11. 11:00
Hozzászólások: 3851
Gaia mióta otthon voltunk Fonyódon, szárnyal. ;)
Már "lealacsonyodik" Béni szintjére, szájkaratézik vele és ha kell, bizony helyre is teszi otthon. :mrgreen:
Plusz mióta visszajöttünk, látványosan bátrabb volt odakint is, sokkal összeszedettebb, figyel rám nagyon, ha parás részen haladunk, beáll közénk/mögénk és ott jön, amíg Pem biztosítja a terepet. :P Így most már neki is teljes szabadlábat szavaztunk meg forgalommentes idősávban. Mostanában pedig kihalt a part, mikor kint vagyunk, a futókat elijesztette a hideg és a telepen olyan korán még nincs nagy munka, ahol elhaladunk. :P
És a hó... Gaia imádja a havat. Ma hajnalban akkora kergetőzést csaptak a lányok, hogy követni sem tudtuk. :P

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - gazdát keres
#76HozzászólásElküldve: 2016.01.02. 00:07 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.10.11. 11:00
Hozzászólások: 3851
Gaia esetében felkészültem arra, hogy a petárdázások és a szomszédban fellőtt tűzijáték miatt a csillárról kell majd levadásznom, de ehelyett az elsőknél felkapta a fejét, majd rám nézett, aztán vette a lapot: NO PARA! és így is tett. ;)
Bénikével a szobatisztaság érdekében még elég sűrűn járunk ki az udvarra, ettől a petárdázás sem tarthatott vissza minket és legnagyobb meglepetésemre Gaia minden alkalommal beállt a sarkamba és kikísért minket. Amíg kint vártunk Bénikére, akkor azért látszott, hogy nem jön be neki a buli, le is ült mellém, nagyon közel, aztán boldogan slisszolt be mellettem az ajtón, amint kinyitottam. Szóval szerencsére nem viselte meg a dolog, de a biztonság kedvéért úgy ítélte meg, biztonságosabb mellettem. :D

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - gazdát keres
#75HozzászólásElküldve: 2016.01.01. 00:50 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.10.11. 11:00
Hozzászólások: 3851
Gaia és Béni összebújva várta az új évet:
Kép
Kép

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - gazdát keres
#74HozzászólásElküldve: 2015.12.29. 21:02 
Offline

Csatlakozott: 2015.03.17. 19:58
Hozzászólások: 413
Előzmény: Sispem (#73)
A mindenit!!! Grace és Gaia történeteket mindig nagy élvezet olvasni! Részint gyönyörűséges kutya hölgyek, részint káprázatos iramban haladnak a szuper-kutyaság felé. Intelligensek, érzékenyek, és nagyon akarnak az élettől valami jobbat. Hajrá, lányok!!!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - gazdát keres
#73HozzászólásElküldve: 2015.12.29. 19:33 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.10.11. 11:00
Hozzászólások: 3851
Gaia az elmúlt időszakot a Balaton mellett töltötte és nagyon jól érezte magát, nagyon jól vette az akadályokat. ;)
Az utat megdöbbentően jól bírta, kérésemre magától szállt be a kocsiba, a biztonsági öv bekötés után, ahogy elhajoltam tőle utánam lépett és adott egy puszit. :) A csajokhoz bújt, de lelkesen nézelődött, nem rezzent össze különösebben akkor sem, mikor keresztül hajtottunk egész Pesten. ;) Aztán mikor már a pályán uncsi volt a kilátás, békésen elhelyezkedett. :)
Kép
Ma mikor jöttünk vissza, megint beszállt kérésre, üldögélt, nézelődött a kocsiban, és nagyon sokszor a VÁLLAMRA HAJTOTTA A FEJÉT és simogattatta magát!!! :smt023 :smt049
Nagy bánatomra borzasztó rossz időnk volt, így most nem is mentünk le a partrade megígértem Gaianak, ha tavaszig nem jön érte az álomgazdi (persze jöjjön, várjuk nagyon! ;) ), akkor elviszem pancsolni a Balcsira ;)... :? Helyette inkább "várost" néztünk és felfedeztük Fonyódot. :)
Kép
A mászókára magától röppent fel Pemzli után ;)
Kép
Kép
Kulturálódtunk
Kép
Még Balázshoz is le mert ülni, még ha Pem közbenjárásával is :)
Kép
Úgy készültem, hogy majd biztos pórázon kell kicincálnom pisilni a lakásból, de nem! Hívtam, jött, ha nem hívtam, akkor is kijött velem mindig az udvarra. Úgy cirkált körülöttem, főleg mikor a hátsó szomszéd kutyái elkezdtek ugatni (nagyon be tud rottyantani a kutyaugatástól), hogy lehetetlen volt nyomon követni.
Kép
De az udvaron is oda tudtam hívni magamhoz, pedig sok-sok ijesztő zaj volt kint! Sokszor leült mellém és várta, hogy adjak egy puszit vagy simit, ha ezt elmulasztottam, látványosan közelebb ült és rosszallóan nézett rám. :P Nyilván pótoltam az elmaradásomat. :D
Kép
Anyukám nagyon lelkesen bátorította Gaiat, annyira jól ment neki, hogy a végén már ha hívta, kijött a kialakított kis kuckójából ágyikó bélésnek megkapta az útra az egyik agyon hordott bundás bőrkabátomat, ott vackolt be Eddel a plüss hiénájával, akit nyilván vittünk magunkkal :P és odament megszimatolni anyát. Sőt, a konyhába is bejött megnézni minket, ahogy ebédelünk. :)
Nővérem most találkozott Gaiaval először, első reakciója: jajjj de nagyon szééép!!! :smt007 :smt007 :smt007
Ami még érdekesség: a félős kutyák ha nem mernek enni, akkor társaságban nem mernek enni. Na kérem, Gaia csak úgy volt hajlandó enni az első napokban, ha ott ültem mellette. :D
Nagyon jól sikerült az utazás, Gaia minden várakozást felülmúlt, nagyon büszke voltam rá! :D

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - gazdát keres
#72HozzászólásElküldve: 2015.12.24. 19:13 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.10.11. 11:00
Hozzászólások: 3851
Nem nagyon sikerül magamat utolérni az utóbbi pár napban könyvtárról könyvtárra jártam a vizsgáimhoz való könyvek beszerzése miatt, emellett persze mézeskalács gyártás, stbstbstb..., de végre megmutatom Gaiat a szép új hámjában, amit Szofika gazdijaitól kapott karácsonyra. ;)
Kép
Kép
Emellett még nagyon sok minden szuper dolgot kapott az Aquariumnál, sok-sok finom rágcsát, egy nagyon szép nyakörvet, plüssöket (ezek közül Edet, a hiénát kapta eddig meg, akivel együtt alszik azóta is és olykor szeretete jeléül kicsit rágcsálja :smt023 ), labdákat és egyéb játékokat. A kupac ajándékkal készült képet is előtúrom valahol, a nagy összevisszaságban nem tudom melyik telefonon van, vagy gépen már, de meglesz! :oops:
Tegnap este pedig egy szintén gazdátlan kis tesót kapott. :P
Kép
Bénike vagánysága lendületet adott Gaianak is, még Sanyi mellé is kimerészkedett tegnap késő este a konyhába, mikor hívtam! :smt023
Holnap pedig nagy útra indul Gaiacska, először utazik "nyaralni" a Balcsira. ;)

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - gazdát keres
#71HozzászólásElküldve: 2015.12.15. 21:51 
Offline

Csatlakozott: 2015.04.12. 13:57
Hozzászólások: 249
Előzmény: Sispem (#70)
:smt007 :smt008

Remélem teljesíti a kívánságokat :P


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - gazdát keres
#70HozzászólásElküldve: 2015.12.15. 21:40 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2013.10.11. 11:00
Hozzászólások: 3851
Előzmény: judó (#69)Mire haza értem, ezt a levelet találtam ma Gaia és Puszedli között. Azt hiszem, ez választ ad a kérdésre, mire is készül Gallyacska és az első számú nyussz ;)
Idézet:
Kedves Jézuska!

Ne haragudj, ha zavarlak, igazán nem áll szándékomban. Egyik kedves barátom és egyben kollégád bátorított, hogy írjak Neked. Bevallom, ez számomra nagyon nehéz, mert nem szoktam még nagyon megszólítani senkit. De kollégád, a húsvéti nyuszi nagyon unszol, most is itt rágja a fülemet, hogy írjak-írjak-írjak.
Kép
A nyuszi azt duruzsolja, hogy mondjam el Neked, mi az, amire igazán vágyok. Most az egyszer leszek olyan bátor, hogy elárulom, de csak Neked.
Jézuska! Én, amíg ideiglenes családomba nem kerültem, semmit nem kaptam az élettől. Persze nem is kértem, mert nem mertem, eszembe se jutott, hogy kérhetek. Majd kérnem sem kellett és kaptam egy ágyat, pár testvérkét, ideiglenes gazdit és biztonságot, amiért nagyon hálás vagyok az RR lelkes önkénteseinek, hogy nem hagytak végül egyedül rettegni a menhelyen. Én ezt még mindig nem merem elhinni, félek, hogy egyszer felkelek, és újra ott találom magam…
Nagyon szeretnék egy végleges családot! Ahol a gazdi előtt nem szerepel az ideiglenes szó. Persze én nagyon szeretek itt lenni, de a tesóim azt mondják, a saját gazdi a legnagyobb ajándék egy kutya életében, és hogy ők is azóta igazán boldogok, hogy örökbe fogadták őket. Az ideiglenes gazdim szerint nagyon megérdemlem a saját családot saját tesókkal, mert kedves vagyok, okos, ragaszkodó, aki ha bizalmába fogad, a leghűségesebb társad lesz.
A tesók azt is mondják, hogy azért igazi szuper gazdi nem terem minden bokorban, van, hogy türelmesen kell rá várni akár hónapokon át, ezzel is bizonyítva, hogy megérdemlem A Gazdit. Én várok… Hiszen mást sem csináltam egész életemben, mint vártam a csodára... Ebben profi vagyok. És tessék, meg is lett az eredménye, hiszen elkerültem a „pokolból”.
De amíg várok… Kedves Jézuska! Nem tudnál nekem küldeni pár apróságot? Nagyon szeretem a pocimat, így nagyon örülnék jó minőségű tápnak, valami jó szagú jutalomfalatnak, bármi finomságnak. De nem mindig a pocimra gondolok ám! Szeretem a játékokat, kedvencem minden ami plüss. Egyelőre még csak elcsenem őket a tesóktól és vidáman kotlok rajtuk, kicsit már rágcsálom is őket, azt mondják itt a többiek, hogy ez egy nagyon jó kezdet. :) Egy szép új nyakörvet is örömmel viselnék, valami vidám színűt! :)
A nyuszi azt mondta, hogy ő már beszélt Veled, hogy kapok egy szép új hámot, mivel még Brúnó ex-tesóval kettőt is szétrágtunk, ezt nehogy elfelejtsd! :)
Nagyon szépen köszönöm, hogy időt szántál rám és elolvastad a levelemet. És nagyon köszönöm, ha gondolsz rám és küldesz nekem valamit a fa alá!
Én megkértem az egyik tesómat, hogy december 19-én menjen el az Akvárium Klubba (Bp, Erzsébet tér) és képviseljen engem (én még ehhez gyűjtöm a bátorságomat), ha esetleg küldenél nekem valamit, azt ő átvenné 12 és 15 óra között. Csak keresd az RR standját!
Köszönöm és kellemes karácsonyt kívánok Neked!
Gaia

_________________
RETRIEVER RESCUE FAJTAMENTŐ EGYESÜLET
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gaia - gazdát keres
#69HozzászólásElküldve: 2015.12.13. 20:53 
Offline

Csatlakozott: 2011.03.08. 22:12
Hozzászólások: 419
Előzmény: Sispem (#68)
De kis ügyes!!!
Ő már a húsvétra készül? :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 118 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Regisztrált felhasználók: nincs regisztrált felhasználó


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség