Retriever Rescue

A Retriever Fajtamentés hivatalos fóruma

1% a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11
Pontos idő: 2024.12.03. 22:32

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Laszti - van gazdajelöltje
#6HozzászólásElküldve: 2024.11.11. 20:52 

Laszti gazdához költözött.

Vissza a tetejére

#5HozzászólásElküldve: 2024.10.21. 08:30 

Lasztinak mozgalmas napjai voltak, járt a családi napunkon is, sokat sétált önkénteseinkkel, és szuper ügyesen vette az akadályokat. Egyre magabiztosabb, jól kezelhető séta közben :)

Kép

Vissza a tetejére

#4HozzászólásElküldve: 2024.10.09. 18:00 

Szeptember közepén sétáltattam Lasztit, aki abszolút kellemes csalódás volt annak ellenére, hogy egy utcáról befogott, rebbenékeny kutyusról volt szó. A saját kutyámnak is hasonló az előélete, így a vele tapasztaltak alapján Lasztival is nyugodtan, kedvesen, de határozottan viselkedtem, amire szuperül reagált. Kellemes volt vele a séta, nem húzott, csak párszor ugrott meg, és egyszer ugatott ki egy idegen, kisebb testű kutyára. A jutalomfalatot finoman vette el, és le is tudtam guggolni mellé, hogy megsimogassam. A séta végére feloldódott, és picit szkeptikusan ugyan, de még a patak vizével is ismerkedett. Úgy tudom, a sétánk óta eltelt hetekben még jobban kinyílt, így biztos vagyok benne, hogy egy gyakorlottabb gazdi nagyon jó társra lel majd benne. Szorítok Lasztinak! :smt049

Vissza a tetejére

#3HozzászólásElküldve: 2024.10.06. 08:24 

Laszti gyakorlatilag egy másik kutya lett önkénteseinknek hála! Kimozdították őt csigaházából, már vidáman futkos a futtatóban, simán megfogható és pórázra tehető, ami korábban nagy gondot okozott számára. Már szereti ha simogatjuk, mindig visszatér hozzánk, vagy egy kis simire, vagy pár finom falat reményében. Ez az óriási változás remélhetőleg meghozza neki a várt csodás gazdikat!

Kép

Kép

Kép

Vissza a tetejére

#2HozzászólásElküldve: 2024.09.06. 13:18 

Laszti jelenleg panzióban él és szépen, lassan oldódik. Örül az ismerősöknek, az idegenekhez még fenntartással közelít. Folyamatosan ismerkedik a nyakörvvel, pórázzal.
Fajtársaival jól kijön, de ő maga elég aktív, így főleg a hasonló temperamentumú kutyákkal találja meg a közös hangot.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Laszti
#1HozzászólásElküldve: 2024.07.11. 08:51 

Laszti körülbelül 2,5 éves labrador retriever kan, aki Öcsöd környékén kóborolt az utcán, itt fogták be és került gondozásunkba.
Most ismerkedünk vele, picit félős és bizonytalan még az új helyzetében. Egészségügyi ellátását megkezdtük, ivartalanítása megtörtént. Szívférgesség tesztje pozitív, ennek kezelését megkezdtük.

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni a tevékenységünkhöz és az árva retrieverek ellátásához.
Számlaszámunk: 10400140-50515653-53521002 (K&H)

Örökbefogadási protokollunk itt olvasható: http://retrieverhelp.hu/orokbefogadas-menete-az-rr-nel

Laszti képtára

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra