Múlt héten írtam Indiről, csak sajnos ide már nem került fel, mindenesetre ezt most épp pótlom.
Hiszen Indi is a mi kutyánk, még ha valószínűleg örök darab is.
Végül az RR kutyákkal való foglalkozást Csillánál fejeztük be, ahol azon túl, hogy lerohant a falka, külön figyelmet fordítottunk President Pixie Indiana Jones, törzskönyves labradorunkra.
Indi több, mint 1 éve van nálunk. Nem került még sosem reális közelségbe, hogy gazdásodjon, mert kan, öreg és fekete.
Indi esetében az örökbeadásra egyre kisebb esélyt látunk, bár a reményt sose adjuk fel. Indi kedves, értelmes, együttműködő, cuki kutya. A gyermekmunka folytatódott, hogy szép és tutiszupi képek készüljenek, a gyereket vaskos csoki adagolás ígéretével vesztegettem, hogy mosolyogva pózoljon a kutya mellett. A kutyának jobban ment, ő kevésbé fifikás és manipulatív, mint egy ötéves.
Indi esetében úgy véljük, ha örök nyugdíjas helye van Csillánál, úgy is jó. Ha gazdához mehet, még jobb.
De csak azért, mert nyugdíjasként él Csillánál, még ellátása minden nap figyelmet, törődést, foglalkozást, gyógyszereket, pénzt igényel.
Indi vérlaborja jó ideje nem jó, veseelégtelen. Korábbi laborjain is látszott, volt egy időszak, amikor elég rossz bőrben volt, de visszahoztuk abból az állapotból. Ma történt nála egy kontroll labor, ami ezt az eltérést még most is mutatja, mindemellett viszont jókedvű, jó a kondija, jó az étvágya, jól van. Szed vesetámogató kiegészítőket, szed izületvédőket, hála egy támogatónknak. Megkapta az éves ismétlő oltását, hiszen egy éve nálunk van, épp lejár neki.
És él boldogan, elégedetten.
(Dórika és Indi képeit úgy kell nézni, hogy a gyerek nincs még hatéves, a kutya elmúlt 12 éves, lassan 13. Dóri valahol 15-16 kiló körül van, Indi szerintem a 30-at felülről súrolja. Imádom a kis cuki gyereket a nagy mafla kutyák mellett, akik korban, élettapasztalatban, mindenben megduplázzák a gyerekemet. Azt hiszem, ez az az időszak, ami a gyerek öregedésével egyszer odavész majd, pedig az egyik legbájosabb részük )