Kiemelt támogatóink

Túri Állatkórház

A Túri Állatkórház 1991 óta áll az állattulajdonosok szolgálatában. Az állatkórház 2014-ben egy új épületszárnnyal bővült, így mára mintegy 800 négyzetméteren működő praxissá vált. Az állatkórház 1995-ben létrehozott egy önállóan működő rendelőt Dunaújvárosban, ahol minden hétköznapon időpont egyeztetés alapján várjuk ügyfeleinket. Az állatorvos csapatban több, – az alap állatorvosi diplomán felül, – még egy vagy több szakállatorvosi diplomával is rendelkező orvos is dolgozik, ennek és a csapatmunkának köszönhetően az egyes, specialistát igénylő vizsgálatokat és beavatkozásokat is el tudjuk végezni.


FeliCaVet Állatkórház

Kutya,-macska és egzotikus állatokkal foglalkozó állatkórház. A szolgáltatás palettája széles: az alap vizsgálatoktól a bonyolult műtéti megoldásokig mindent felölel.


Happy-paws webáruház

Hobbiból, a saját kutyáim számára kezdtem el felszereléseket varrni évekkel ezelőtt, és a kutyás ismerősök között mindig nagy sikert is arattak az egyedi dolgaink. 1-1 kérés, extra igény mindig érkezett, amit szívesen el is készítettem, és kivétel nélkül mindig pozitív visszajelzés érkezett a gazdiktól.
Aztán jött az a korszak, amikor készült 1-1 plusz termék is, és felkerült internetes aukciós oldalakra, így a nagyobb közönségtől is jött a pozitív visszajelzés.
Ennek a sok biztatásnak a hatására jutottam el addig, hogy nagyközönség elé tárjam a műveimet.


Harmónia Kutyapanzió

Alapítványi kutyapanziónk azzal a nemes céllal jött létre, hogy a közreműködő önkéntesek munkájából és a kutyapanzió üzemeltetéséből befolyó adományokból, menhelyeken és egyéb rossz körülmények között élő, esélytelen kistestű kutyákat mentsen, rehabilitáljon és új szerető otthont találjon számukra. Amennyiben kutyád nálunk vendégeskedik, azzal esélyt adsz egy újabb mentett kutya boldog új életéhez.
Fontosnak tartjuk, hogy kedvenceik családias környezetben, szakértő felügyelet mellett élvezzék a nálunk eltöltött időt, saját, terápiás kutyáink társaságában…


Kutyavarázs Kutyaiskola

A kutyaiskola Pest megyében, Dunakeszi központjához közel, aszfalt úton megközelíthető, több mint egy hektáros területen várjuk a kutyásokat és a kutyaszerető kisgyermekes családokat! A Kutyavarázs kutyaiskola komplexumban helyet kapott mindaz, ami a kulturált kutyázáshoz, kutyaoktatáshoz és a kikapcsolódáshoz szükséges lehet.


Fressnapf

Nemcsak értjük. Szeretjük is!
Magyarországon 15 éve vagyunk jelen, azóta igyekszünk minél több időt arra fordítani, hogy megismerjük vásárlóinkat, felmérjük igényeiket. Tapasztalataink alapján a hazai gazdik három szempontot tartanak kiemelten fontosnak: a minőségi termékek széles választékát, a kedvező árakat és a szakértői, gondos odafigyelést és segítséget vásárlásaik során.


KutyaMánia

Webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minőségi termékekkel és vásárló központú kiszolgálással segítsük kutyás társainkat. Kifejezetten az allergiás kutyák gazdáit és a retriever, vadász kutyás sport iránt érdeklődőket vettük fő irányvonalnak.
 


Terápia az állatokért alapítvány

Alapítványunk célja, hogy hazánkban a kisállatok ortopédiai és neurológiai betegségeinek gyógykezelésében minél szélesebb körben elérhetővé tegye a fizioterápiás kezeléseket. Fontos feladatunknak tekintjük továbbá, hogy megfelelő tudással rendelkező szakembereket képezzünk, és hogy továbbképzéseink segítségével mindig a legfrissebb tudáshoz segítsük őket. Kutatásaink során a témában felmerülő kérdésekre keressük a válaszokat, illetve kísérleteink arra irányulnak, hogy az egyes új eljárások hatékonyságát ellenőrizzük.


KBWR Partners Ügyvédi Társulás

A Társulás keretében a Kálóczy, Bagi és Wittner Ügyvédi Iroda és a dr. Rendes Attila Ügyvédi Iroda tartós együttműködés keretében nyújt jogi szolgáltatást megbízóiknak. A Társulás rendszeresen kap megbízást más ügyvédi irodáktól, melyek a Társulásban részt vevő ügyvédi irodák speciális szakismereteit kívánják hasznosítani. A minőségi szolgáltatás iránti elkötelezettségünk érdekében arra törekszünk, hogy speciális szaktudással rendelkező partnereinkkel kialakított állandó együttműködés keretein belül személyre szabottan biztosítsuk a lehető legszínvonalasabb jogi képviseletet. A Társulás állandó együttműködés keretében rendszeresen igénybe veszi az adó- és üzletviteli tanácsadással, restruktúrálással, és követeléskezeléssel foglalkozó partnereink szolgáltatásait is.


Comme Chez Soi Restaurant

Romantikus, gyertyafényes vacsora egy igazi mediterrán kisvendéglőben!
 
 
 


Labrador Kft.


 
 
 


X