Boldogság percek

Ezúttal inkább büszkeség percek következnek és bár csak most indult a rovatunk, máris rendhagyó módon járunk el és ismét Noel a főszereplőnk.

Noelről, az amputált lábú labradorról már előző cikkünkben írtuk, hogy a Hard Dog Race-en nézőként vesz részt. Nos, Noel minden várakozásunkra rácáfolva nem nézőként, hanem versenyzőként gyűrte le a 6 km-es távot, küzdötte át magát gazdája oldalán a 16 akadályon és a verseny történetének első három lábú kutyájaként ért célba.

Noel előzetesen rendkívül alapos orvosi kivizsgáláson esett át, gazdái mindenképpen bizonyosságot akartak szerezni, hogy semmilyen sérülést, vagy károsodást nem fog okozni ez az extrém kihívás számára. Az orvosok zöld utat adtak neki, a gazdik pedig boldogan indultak vele a versenyen.

Noel minden akadályt sikerrel teljesített, ahol kellett úszott, ahol kellett kúszott, vagy ugrott és boldog mosollyal az arcán ért célba gazdájával, akit a verseny szervezői egy különleges pólóval leptek meg a célba éréskor, melyre a verseny szlogenjét testre szabva öt láb, két szív egy büszkeség felirat került.

Mi is külön gratulálunk Noelnek és gazdijának!

X